(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط: وقتی میام اینجا میبینم این همه آدم مهندس و دکتر دور هم هستیم و خیر سرمون قشر با سواد جامعه ایم و هنوزبه فرد وابسته ایم غصم میگیره. منم عین بقیه از خدامه فرداد برگرده. هر چند به بعضی عملکرداش و نحوه برخورد تندش انتقاد دارم ولی گل بی عیب خداست و نفع وجود ایشون بسیار بسیاااااااار بیشتره از ضررشه. اما خب چند وقت دیگه میتونه باشه. یه سال دوسال بعدش چی؟
....
آیا اینکه ما قشر با سواد جامعه هستیم ، دلیل این میشه که نمک نشناس باشیم و قدر محبت های دیگران رو ندونیم ؟
اینکه ما دوست داریم آقا فرداد برگردن دلیلش وابسته بودن به شخص نیست ... بلکه دلیلش اینه که چرا باید آدمای باارزش رو به راحتی از دست بدیم ... مگر ایشون جای کی رو تنگ کرده بودن که الان با نبودنشون اون قشر خاص بخوان نفس راحت بکشن ؟!!
مشکل میدونید دقیقاً کجاست ؟ اونجایی که یکسری ار ماها نمیخوایم نظم پذیر باشیم .. مفهوم مدیریت رو درک نمیکنیم و به بی بند و باری عادت کردیم !
همه ی آدما تو یه دوره ای عزیزاشون رو از دست میدن و تو روزای اول فکر میکنن که بدون اونا دیگه قادر به زندگی نیستن . ولی بعد از یه مدت زندگیشون رو روال میفته .. من نمیگم مانشت بدون حضور آقای علیخانی از بین میره یا به قول شما وابسته به شخصه .. حرف اینه که " تا زمانی که امکانش هست ، ایشون در کنار ما حضور داشته باشن و از وجودشون استفاده بشه " ..
به خدا " آدما تاریخ انقضا ندارن " که فکر کنیم دیگه منقضی شدن و باید کنار بزاریمشون ..
حرفتون کاملاً متین که فرمودید گل بی عیب خداست و هیچ کس کامل نیست .. ولی نباید از حق بگذریم حضور آقای علیخانی کمینه نقص رو داشت .. اگر سخت گیریهای ایشون باب میل یکسری نبود این دلیلی بر بی کفایتی ایشون نیست ..
آقای علیخانی از مفاخر مانشت هستن و نباید سر بچه بازی های یکسری افراد معلوم الحال اینجا رو ترک کنن ..
در هر حال ممنون از بیان نظرتون ..
ظهر که تاپیک رو ایجاد میکردم خیلی نگران بودم که بچه ها کم توجه کنن .. ولی الان خیلی خوشحالم که اینطور نشد ..
دوستای عزیزم واقعاً ازتون ممنونم ..
این همکاری شما ثابت کرد که آدمای قدر شناس و مهربونی هستید ...
از همگی تون ممنونم ...