SaMiRa.e (..................) میزان هدیه: ۳۰۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ تاریخ تولد: ۱۸ January 1363 (40 ساله) زمان محلی: ۱۹ November 2024 , 08:52 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
azad_ahmadi (28 تیر ۱۳۹۷ در ۰۶:۰۲ ب.ظ) |
|
سلام دوست قدیمی |
|
diligent (06 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۵ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
diligent (01 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۷ ق.ظ) |
|
احوال خانم مدیر گل ما چطوره؟ سلااام. خوب هستین؟ |
|
vesta (19 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۱:۴۱ ب.ظ) |
|
تولدت مبارک | |
The BesT (29 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۷:۴۱ ب.ظ) |
|
سلام عزیزم.سال نو شما هم مبارک انشالله سال خوب و خوشی داشته باشی و کامتون همیشه شیرین باشه |
|
Jooybari (29 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۴:۰۶ ب.ظ) |
|
سلام. وقتتون بخیر. سلامت باشید. سال نو شما هم مبارک باشه. انشاا... سالی همراه با موفقت و سلامتی در پیش داشته باشید. | |
so@ (29 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۷ ق.ظ) |
|
تنها خداست که میداند “بهترین” در زندگیت چگونه معنا میشود! من در سال نو آن بهترین را برایت آرزو می کنم. پیشاپیش نوروزتان مبارک |
|
**sara** (25 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۷:۳۱ ق.ظ) |
|
Somayeh_Y (09 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۵ ب.ظ) |
|
aamitis (01 بهمن ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۱ ق.ظ) |
|
SaMiRa.e, SaMiRa.e, معلما اکثرا خوب و مهربونن چه رسد به معلمان مانشتی و اونم سمیرا خانم |
|
aamitis (30 دى ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۰ ب.ظ) |
|
برایم قابل درک است اگر چشمت به راهم نیست براى اهل دریا شوق بارانى نمى ماند |
|
tabassomesayna (03 آذر ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۳ ب.ظ) |
|
مرسی عزیزم که به یادم بودی.. البته سلام! حال و احوال؟! |
|
Menrva (24 آبان ۱۳۹۴ در ۰۳:۴۹ ب.ظ) |
|
انرژی مثبت (۲۳ آبان ۱۳۹۴ در ۰۹:۲۱ ب.ظ) |
|
SaMiRa.e, سلام عزیزم خوشحال می شم می بینم هنوز یکی در این دنیای مانشتی به یادم هست. مانشتی که باهاش خیلی خاطره داشتم ودارم. ممنون از این که به یادمی |
|
nina69 (23 آبان ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۶ ب.ظ) |
|
سلام سمیرا جونم خوبی عزیزم نمیدونی چقد خوشحال شدم پیامت دیدم ۳> دلم برات تنگ شده بود عزیزم ایشالل هرجا هستی ، موفق و سلامت باشی :* |
|
Menrva (23 آبان ۱۳۹۴ در ۰۱:۳۴ ق.ظ) |
|
SaMiRa.e, سلااممم خوبی؟ وای مرسی سمیرا جوننننن خیییلیی خوشحال شدم و سوپراییززززز مرسیی اگه دوستای خوبی داشته باشی، مهم نیست زندگی چقدر بد پیش بره، اونا همیشه کاری می کنن بخندی... |
|
**sara** (23 آبان ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۴ ق.ظ) |
|
SaMiRa.e, مرسییییییییییییییی عزیییییییییییزم خیلی قشنگ بود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
so@ (22 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۵ ب.ظ) |
|
سلام علیکم خانوم خوبی عاباجی ها یوخده بی معرفت شدم به بزرگواری خودت ببخش عزیزم (دعای مادری) عاقبت بخیر بشی جوون که از ما یاد کردی |
|
vesta (22 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۵ ب.ظ) |
|
SaMiRa.e, ممنون عزیزم |
|
Aurora (22 آبان ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۳ ب.ظ) |
|
SaMiRa.e, سلام مخلص سمیرا خانوم هم هستیم ببخشید دیگه من دوست بی وفایی هستم، حال و احوالی نمی پرسم |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |