good-wishes (عبور کن) میزان هدیه: ۲۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۹ آذر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۰ November 2024 , 05:13 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
**sara** (02 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۲:۳۷ ق.ظ) |
|
زلالترین شبنم شادی را همیشه بر لبانت آرزو دارم نه برای امروزت، بلکه برای فردای هر روزت... عیدت مبارک |
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۰ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Aurora (13 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام. خوب هستید؟ یکسال هست که نیومدید. انشاالله که اوضاع بر وفق مرادتون باشه یاد شما می افتم خوبه که تونستید یکسال برید و سر نزنید منم خیلی تصمیم گرفتم نیام ولی نشد وابسته شدم، تا چند روز بیش تر موفق نبودم. امیدوارم منم بتونم هر جا هستید سلامت باشید. |
|
nazanin_sh (10 بهمن ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۸ ب.ظ) |
|
سلام Good wishes عزیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییز همیشه به یادتم عرض اراااادت |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۰۷ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۵ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
vesta (11 مهر ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۱ ب.ظ) |
|
به یادتم : ) |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
sara_omd (30 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۳ ب.ظ) |
|
سلام good wishes عزیز و دوست داشتنی جای مدیران گلی مثل شما توی مانشت خیلی خالیه دلم برای حضور پر شورتون خیلی تنگ شده امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۰ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (01 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۴۹ ب.ظ) |
|
سلام. اگر درباره این موضوع اطلاعاتی دارید ممنون میشم به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
انرژی مثبت (۲۴ تیر ۱۳۹۴ در ۰۵:۴۶ ب.ظ) |
|
الهى، آفتاب تابانت امروز نیز برآمد از پشت پنجره نگاهم ، تا فروزان کند جانم را با فروغ زندگى ؛ تا باقى روز در برد و باخت آن سپاسگزار تاریکى هایى باشم ، که نوید روشنى ست ؛ پروردگارا سپاس از صبح امروز، که باز هم و باز هم ، سلامت عزیزانم، قشنگترین هدیه ى زندگى به من است ؛ و دل انگیزترین نغمه است، شنیدن صدای نفسهایشان ، بر حریر زندگى و این همه را سپاس و باقى هیچ ، و دیگر تلاش من و مصلحت تو ؛ بار الها، باغچه ى من و باغ همسایه ام در امنیت تو |
|
arshad2013 (08 تیر ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۷ ق.ظ) |
|
سلام دوست قدیمی خوبی؟ به کمکت احتیاج دارم هر موقع اومدی خبر بده دنبال یه دانشجوی شریف میگردم. |
|
fo-eng (06 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۰۳ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر. |
|
fo-eng (29 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۶ ب.ظ) |
|
سلام. اگر میشه به من در به نتیجه رسیدن در این تاپیک کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
سلام و سال نو مبارک. والا عرضی نیست.. فقط دلتنگتون بودیم گفتیم این طرفا اومدیم یه سر به پروفایل شما بزنیم:دی ایشالا هرجایی که هستید همیشه شاد و سلامت و موفق باشید دوست خوبم. |
|
sahar salehi (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۷:۵۲ ب.ظ) |
|
این عید پر از عطر دل انگیز خداست / سرشار ترین آینه ی خاطره هاست نوروز خوشت همیشه رنگین با عشق / آراسته با دلی که همراه خداست . . . |
|
Somayeh_Y (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۳:۴۰ ب.ظ) |
|
سلام خاااااااااااااااااااااانم به رسم خودت: اومدم دید و بازدید عید نبودید اگه فکر کردی بیخیال اجیل و شیرینی عید میشم سخت دراشتباهی. میزنم به حسابت نقطه سر خط. سال خوبی داشته باشیم عزیزم. |
|
Menrva (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۳ ب.ظ) |
|
بهار آمد تا بگوید
حتی اگر نمی شود که همیشه سبز ماند, ولی می توان دوباره و دوباره و دوباره، سبز و پر شکوفه و پر از جوانه شد. سال نو مبارک امیدوارم سالی شاد و پربرکت رو پیشرو داشته باشین |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |