zeitun (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۱۷ مهر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۷ March 2025 , 04:57 AM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۷۳/۱+
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
mohsen@profex.ir (18 فروردین ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۲ ب.ظ) |
zeitun, سلام نه عقب نیستید، آموزش ها هم که هست، می توانید دنبال کنید. | |
![]() |
masoud67 (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۸ ب.ظ) |
ایشالا شما هم موفق بشید | |
![]() |
masoud67 (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۱ ب.ظ) |
خوب بود. ولی در اون حدی که انتظار داشتم نشد. مخصوصا مدار الکتریکی و ساختمان و آمار | |
![]() |
Mänu (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۱ ق.ظ) |
دوست عزیز انشالله نتیجه خوبی میگیرید | |
![]() |
good-wishes (22 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۴ ب.ظ) |
zeitun, سلام ممنون از لطف شما : ) انشاا... که با یاری خدا و دعای خیر دوستان، کمک بیشتری بتونم به دوستانم بکنم : ) در پناه حق سرشار از آرامش و یقین باشید |
|
![]() |
good-wishes (21 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۱ ب.ظ) |
zeitun, سلام اگر اجازه بفرمایید من ابتدا به شما توصیه میکنم این تاپیک رو ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تا در شرایط مشابه زودتر کارتون راه بیفته این هم لینک تالاری که موارد درخواستی شما درش هست : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
masoud67 (09 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۶ ق.ظ) |
خواهش میکنم از اتفاق اون سوال هوشی که پرسیده بودید را خودم غلط زدم چون مفهوم گره بسطی و تولیدی را قاطی کرده بودم . بخاطر همین اینجوری توضیح دادم که کسی اشتباه منو تکرار نکنه. |
|
![]() |
Masoud05 (01 آذر ۱۳۹۱ در ۰۶:۴۱ ب.ظ) |
اون کتابه مجموعه سوالات کنکور سال های اخیر آ انتشارات گسترش علوم پایه ،بود که برخی از درساش خیلی خوب تست حل کرده بود از جمله هوش مصنوعی | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |