**sara** (داره مانشتی ها رو بالا می بره) پاسخ درست: ۲۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۱ آذر ۱۳۸۹ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۴ November 2024 , 01:38 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Menrva (30 فروردین ۱۳۹۸ در ۰۶:۲۹ ب.ظ) |
|
سلااااااااام خوبییییی ساراااااااا کجاهایییییییی دخدر دلم برااااااااااات خیلی تنگ شدههههه یه خبری از خودت بهم بدههههههههه |
|
Menrva (16 مرداد ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۶ ب.ظ) |
|
سلام عزیزم حالت خوبه...؟.... امیدوارم هرجا که باشی شاد و خوش باشی نمیدونم کجاهایی و چیکار میکنی... خیلی دلم هوات رو کرده... کاش یه خبری میتونستم ازت داشته باشم.... حیییف که تنها دسترسیم اینجاس اگرروزی پیامم رو خوندی بهم پیام بده... دوست خوبی بودی برام که اینجا پیدات کردم... به یادتم سارا جونم.. "مینروا" |
|
Menrva (16 مرداد ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۱ ب.ظ) |
|
خیلی به یادتم سارا | |
Menrva (16 مرداد ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۱ ب.ظ) |
|
sara9009 (27 اسفند ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۷ ب.ظ) |
|
سارای بی معرفت سارا خواستم در ادامه بگم اگه شوهر کردی بیا بگو به جون مینروا ازت شیرینی نمیگیریم ، فقط یه فصل کتک حسابی میخوری فقط یک فصل انتظارات از یه دختر تحصیل کرده هم مثل همیشه بالاس میدونم دلت خیلی برام تنگ شده نمیخوای به روت بیاری |
|
diligent (27 آذر ۱۳۹۵ در ۰۵:۴۶ ب.ظ) |
|
بیا دیگه سارا. ارس خشکید دلم خیلی برات تنگ شده، خیلیییییی |
|
sara9009 (09 آذر ۱۳۹۵ در ۰۵:۴۸ ب.ظ) |
|
تولدت مبارک | |
sara9009 (17 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۸ ب.ظ) |
|
ای جان جان جانم تو جان جان جانی بیرون ز جان جان چیست آنی و بیش از آنی . . . |
|
NP-Cσмρℓєтє (۰۴ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۲:۲۸ ب.ظ) |
|
سلام من به تو یار قدیمی! فقط بگو دقیقاً چرا؟؟ کجایی تو دختر؟ مدتهاست استفاده نکردیم ازین==> " ممنون که پشتمی, فقط به فکر رشدمی!" |
|
sara9009 (01 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۶:۲۰ ب.ظ) |
|
زود خوب شو , دلم برات تنگ | |
Menrva (25 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۱۱ ب.ظ) |
|
سلااااااام خواهریی کجاییییییییییییییی دختررررررررررر؟ چیییییییی شدههههههههههه؟ نگرااااااااان شدم |
|
M*Gh (01 مرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۱ ق.ظ) |
|
**sara**, ممنونم سارای عزیزم |
|
Menrva (11 تیر ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۲ ب.ظ) |
|
=))))))))) | |
Menrva (10 تیر ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۶ ب.ظ) |
|
|
|
|
|
وای چقدر هبیج و خرگوش : ))))) | |
NP-Cσмρℓєтє (۱۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۴ ب.ظ) |
|
پاسخت مستلزم بکارگیری استیکر مناسب بود, لکن بعلت محدودیت معذورم داشت! جلد۲۴ : )))))))) | |
NP-Cσмρℓєтє (۰۸ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۱ ق.ظ) |
|
**sara**, من؟؟ خودت قضاوت کن قیافه من شبیه اوناییه که شیطونن؟؟ مظلومیت در چهرم موج میزنه دیگه تو چرا این حرف میزنی؟ | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |