neda_Network (داره مانشتی ها رو بالا می بره) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان تاریخ ثبت نام: ۱۹ دى ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۸ November 2024 , 12:11 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۱ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۲ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۱ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۲ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۲ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۰ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |