fsi2013 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) پاسخ درست: ۶ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۷ بهمن ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۸ November 2024 , 05:00 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای fsi2013 |
نظرهای کاربران
|
|
aamitis (29 دى ۱۳۹۴ در ۰۵:۰۶ ب.ظ) |
|
سلام خوبید؟ درستون تموم شده انشاالله گفتم یه احوال پرسی کنم |
|
qashqai (01 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۵۰ ب.ظ) |
|
سلام همشهری من امسال ۲۵۵ معماری شدم کاکو بنظرت شیرازو میارم |
|
aamitis (14 دى ۱۳۹۳ در ۰۹:۵۰ ق.ظ) |
|
سلام یه چند تا مقاله به من معرفی کنید.من نه میدونم باید روی چه چیزی کار کنم و نه اینکه چطور زبانم را تقویت کنم.لطفا راهنمای باشید |
|
aamitis (12 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۱:۱۳ ق.ظ) |
|
فردا... روزی دیگر ... و من در اندیشه ی اتمام امروز ... چگونه دل به فرداها ببندم .... وقتی می دانم که روزم نا تمام است! وقتی خوشه های باغ امروز هنوز پر بار و سبد چوبی ام خالیست!!! دست هایم سبک و بی وزن است! پس دلیلی نمی بینم که به روزی دیگر بیاندیشم ... باید فکری برای چیدن میوه ها بکنم !!!!!!!!!!!!!!! |
|
Breeze (04 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۵ ب.ظ) |
|
ﺧﺪﺍ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎﺳﺖ ؛ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺳﻔﺮ ﻧﯿﺴﺖ! . ﺧﺪﺍ ﻫﻤﺎﻥ ﮔﻨﺠﺸﮑﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺻﺒﺢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ … ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﻣﺮﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ! و در قلب انسانی که به دلشکسته ای دلداری میدهد .. امیدوارم موفق و موید باشید |
|
ماهسان لیما (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۷:۰۹ ب.ظ) |
|
سلام. میگم که تقریبا عین خاطره ای که تعریف کرده بودید امروز برام اتفاق افتاد وقتی میدوییدم یاد خاطرتون افتادم:-)و دقیقا تنها کسی که بعد امتحان بهم زنگ زد بابام بود:-) یعنی میگین قبولم;-) راستی ممنون به خاطر راهنماییاتون. |
|
ماهسان لیما (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۳:۳۰ ب.ظ) |
|
سام. اومدید ی سر به pla و... بزنید. ممنون. |
|
ماهسان لیما (۱۴ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۴ ب.ظ) |
|
سلام. تونستید ی سر اینجا بزنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ماهسان لیما (۰۹ بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۰۲ ق.ظ) |
|
سلام. میشه ی سر بزنید اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ماهسان لیما (۰۶ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۶ ب.ظ) |
|
سلام...ی لحظه میاین اینجاhttps://manesht.ir/forum/thread-21773-post-241555.html#pid241555 | |
Saoshiyant (12 مهر ۱۳۹۲ در ۰۱:۳۰ ب.ظ) |
|
مرسی . خوشم اومد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
reyhaneh64 (11 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۳ ب.ظ) |
|
fsi2013, سلام ممنون دوست عزیز. قبولی شمام خیلی مبارک |
|
somaye_tex (10 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۲:۰۵ ب.ظ) |
|
مرسی. قبولی شما هم مبارک باشه برادر. P: | |
Amir V (20 تیر ۱۳۹۲ در ۰۳:۱۱ ق.ظ) |
|
بلهههههه | |
Fardad-A (26 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۴ ق.ظ) |
|
برداشتم. | |
Masoud05 (07 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۴ ب.ظ) |
|
سپاس از اعتبار +۱ که به من دادید همشهری ، شیراز رو از دست نده برا دانشگاه |
|
teacherpc (07 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۹:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام ممنون که حال منو پرسیدین | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |