Bahar_HS (programming is my LOVE) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۶ آذر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۱ December 2024 , 10:24 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Bahar_HSNever give up on something you can't go a day without thinking about۲) سال ۹۴ : دوباره از نو شروع می کنم. |
نظرهای کاربران
|
|
RASPINA (26 تیر ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۸ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
vesta (27 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۰ ق.ظ) |
|
تسلیت میگم بهار جان روحشون شاد |
|
so@ (09 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۲۸ ب.ظ) |
|
روزتون به صورت ویژه مبارک، انشالله دلتون جوون بمونه :* | |
|
|
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: پ.ن:هر وقت من پست می ذارم،هیشکی منو نمی بینه،مثل دنیای واقعی...... سلام. کی میگه هیشکی تورو نمیبینه؟ من خودم به لایک هات هم دقت میکنم. (لایک گفتنش ساده تر از پسندیدمه:دی) ^_^ تو دنیای واقعیت هم هرکی به هر نحوی اذیتت میکنه بگو برم بزنمش تا حساب کار دستش بیاد:دی دیگه این فکر رو نکن دختر. اعتماد به نفس داشته باش. : ) |
|
so@ (14 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۶ ب.ظ) |
|
بهارجونم شما لطف داری به من .ممنون بابت اعتبار انشالله شادو سرزنده باشی بهارم:*♥ | |
vesta (14 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۱:۱۲ ب.ظ) |
|
ممنون بهار جان. لطف داری به من انشاالله همیشه بهاری باشی |
|
sahar salehi (14 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۸ ب.ظ) |
|
ممنونم بهار جون. من انرژیم رو از دوستای خوبی مثه شما می گیرم. | |
vesta (04 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۷ ب.ظ) |
|
عجب کوفته های خوشمزه ای... به به | |
sahar salehi (28 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۱ ب.ظ) |
|
کی گفته کسی شما رو نمی شناسه بهار خانوم؟ | |
Sadi_gh (03 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۲:۴۰ ق.ظ) |
|
نرم نرمک میرسد اینک بهار، خوش به حال روزگار، خوش به حال چشمه ها و دشت ها خوش به حال دانه ها و سبزه ها، خوش به حال غنچه های نیمه باز . . . عید نوروز مبارک سال نو مبارک. |
|
x86 (18 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۴:۰۱ ب.ظ) |
|
شما یک پیام خوانده نشده دارید، خوبه ؟ آره،الان خیلی خوب شد! فلش قرمز خونم اومده بود پایین! آخییییش حالا بهترم! |
|
mohammaad (14 بهمن ۱۳۹۳ در ۰۱:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام ممنونم از راهنماییت ولی متاسفانه به دلیل اینکه سربازی میخواهم برم هیچ وسیله ی الکترونیکی از جمله گوشی موبایل تبلت و سی دی و........ حتی فلش و.........نمیتونم ببرم ولی نمیدونم باید چیکار کنم این روشهایی که گفتید فعلنه به دردم نمیخوره خواهش میکنم توضیح بدهید چیکار کنم باتشکر من اول اسفند سربازی میخواهم برم | |
|
|
مانشتی عزیز سلام در صورت احتیاج به مشاوره معرفی منابع و سوال تخصصی در مورد کنکو ر ارشد میتونید مستقیم مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم. ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ yaser.barjesteh@gmail.com |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |