nlp@2015 (بعد از فتح مانشت داره دماوند رو هم فتح می کنه) میزان هدیه: ۲۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۴ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۸ December 2024 , 08:18 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای nlp@2015 |
نظرهای کاربران
|
|
iCanDoIt (03 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۵ ب.ظ) |
|
سلام. ممنون میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
so@ (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۳:۲۳ ب.ظ) |
|
تبریک میگم بهتون الحمدالله استرسا و اعصاب خردیا با طعم شیرینی به سرانجام رسید. موفق باشید |
|
Menrva (07 تیر ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۷ ب.ظ) |
|
mahnaz.p, خواهش میکنم مهنازجون، آخی نمیدونستم وگرنه زودترمیگفتم بازم مبارکککک:-* |
|
kingmax (22 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۷ ب.ظ) |
|
خواهش میکنم،حتما ببخشید بی موقع مزاحم شدم |
|
kingmax (22 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۸:۱۳ ب.ظ) |
|
ببخشید میتونم فقط علت جواب ندادن به سوالمو بدونم اگر ممکنه بفرمایید اگرم نیست ببخشید مزاحم شدم به هیچ عنوان تکرار نمی شود | |
kingmax (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۹ ب.ظ) |
|
سلام ان شاءالله توی کنکور هم مثل آزمون های آزمایشی رتبه یک شوید. غرض از مزاحمت میخواستم بپرسم شما برای نظریه چه کتابی را خوندید؟ با تشکر ممنون |
|
|
|
مانشتی عزیز سلام در صورت احتیاج به مشاوره معرفی منابع و سوال تخصصی در مورد کنکو ر ارشد میتونید مستقیم مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم. ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ yaser.barjesteh@gmail.com |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |