آرتا (هم بهانه ای همراه) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی (۳۵ ساله) زمان محلی: ۳۰ December 2024 , 09:11 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
انرژی مثبت (۲۷ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۷ ب.ظ) |
|
سلام اقای ارتا. خوبید شما؟ می بینم خانم اترنال پست تبریک عید سال قبل گذاشتن سال جدید رو هنوز کسی تبریک نگفته. پیشاپیش تبرک میگم بهتون و براتون سال خوبی ارزو می کنم. | |
mohii (24 بهمن ۱۳۹۳ در ۰۳:۴۹ ب.ظ) |
|
آرتا خب جواب بده این همه آدم در به در یه موضوع پروژه ان، این فایل هات در مورد وب و بازاریابی اینترنتی رو نمیشه به ما هم بدی؟ | |
Eternal (27 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۴ ب.ظ) |
|
ali65509 (07 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۷ ب.ظ) |
|
با سلام اگه امکانش هست پاورپینت وب و بازاریابی اینترنتی را برام ارسال کنید.قبلا هم بهتون پیام دادم.با تشکر |
|
جعفری نىوشن (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۱ ب.ظ) |
|
سلام میشه لطف کنید مطالبتون رو در مورد وب و بازاریابی اینترنتی در اختیار من هم قرار بدهید بی نهایت ممنون می شم خیلی بهش احتیاج دارم | |
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۹ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
virtual girl (15 دى ۱۳۹۲ در ۰۱:۵۷ ب.ظ) |
|
سیلاااااااام کم پیدایی آرتا ؟ انقدر درس نخون بچه ضرر داره واست | |
good-wishes (01 آذر ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۴ ب.ظ) |
|
سلام . خوب هستید ؟ اوضاع احوال خوبه ؟ خبری ازتون نیست ؟ میانترم ها دیگه شروع شده و حسابی سرتون شلوغه حتما موفق باشید |
|
faeze12345 (12 آبان ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام .ییخشید من برای درس شیوه دنبال موضوعم هر موضوعی به استادم میگم میگه قدیمیه واقعا دیگه خسته شدم.ممنون میشم کمکم کنید.مرسی | |
good-wishes (18 مهر ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۹ ب.ظ) |
|
سلام . کجایین ؟ خبری ازتون نیست ؟ هرجا هستید سلامت باشید |
|
SaMiRa.e (24 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۲ ب.ظ) |
|
سلام خیلی ممنون ، بزرگوارید یه تشکر هم بابت شعر زیباتون ، لطف کردید . امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید . |
|
Eternal (12 شهریور ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۸ ق.ظ) |
|
آرتا, هاهاهاهاها ، اگه خیلی خوشتون اومده بسته بندی کنم بفرستم براتون . | |
good-wishes (11 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام. والا ما هرچی منتظر موندیم تاپیک اعلام نتیجه شما ایجاد بشه که تبریک اختصاصی بگیم نشد که نشد به هر حال تبریک ویژه انشاا... روز به روز شاهد موفقیت های شما باشیم |
|
Eternal (11 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۱ ب.ظ) |
|
آرتا,شما لطف دارین , چشم حتما از لپش محکم گاز میگیرم . | |
zx24 (08 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۶ ب.ظ) |
|
مدیر شدنت مبارک | |
x86 (06 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۵ ب.ظ) |
|
خیلی دوست داشتم که با هم هم کلاس شیم...ولی اشکال نداره بازم میتونیم هوای همدیگرو داشته باشیم، خیلی خیلی بهت تبریک میگم... موفق باشی | |
jahani (05 تیر ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۹ ب.ظ) |
|
از کامنتت تو صفحه ارمین لذت بردم. به ارمینم میگم کمک کمکه حالا یکی تو stackoverflow کمک میکنه یکی اینجا به بقیه تو راه کنکور | |
armin_b00ter (04 تیر ۱۳۹۲ در ۰۶:۲۵ ب.ظ) |
|
آقا ارادات ویژه. ولی ناموسن stackoverflow رو با مانشت یکی نکن | |
poshtkar (04 تیر ۱۳۹۲ در ۱۲:۳۳ ب.ظ) |
|
سلام مدیرشدنتون روتبریک میگم. موفق باشید |
|
Somayeh_Y (20 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۲ ب.ظ) |
|
بنده امروز یک نهضت شعرنویسی در پروفایل مدیران و برخی از دوستانم راه انداختم این شعر هم تقدیم پروفایل شما میشه ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم وین یکدم عمر را غنیمت شمریم فردا که از این دیر فنا در گذریم با هفت هزار سالکان سر به سریم خیام |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |