virtual girl (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۱۱ مهر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۹ November 2024 , 08:50 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای virtual girl |
نظرهای کاربران
|
|
blackhalo1989 (17 تیر ۱۳۹۷ در ۱۱:۳۴ ق.ظ) |
|
virtual girl, سلام نمیدونم. من یه مدته دیگه برنامه نویسی نمیکنم. |
|
SepidehP (19 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۲۰ ق.ظ) |
|
مبااااارک باشه...ان شالله عاقبت به خیر بشید در کنار همسر جان!.. بهترین ها رو براتون آرزو دارم. | |
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۰ ق.ظ) |
|
virtual girl, virtual girl, عزییییییییز دلییییییییی... انشالله به زودی هم دفاع کنیم و الفراااااار |
|
Riemann (16 تیر ۱۳۹۵ در ۰۱:۱۲ ب.ظ) |
|
یاد دوستان قدیمی | |
x86 (11 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۶ ق.ظ) |
|
virtual girl, ولی خب خوب شده به نظرم، مزار شهدای گمنامشو خیلی خوب ساختن، فکر کنم چند سال دیگه که درختا رشد کنن خیلی بهتر بشه. همینطور آلاچیق و منقل هاشون هم خوب بود | |
x86 (16 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۳ ق.ظ) |
|
virtual girl, احتمالا تو ایران نتونم بشم، ولی تو خارج چرا! | |
fo-eng (14 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۳ ق.ظ) |
|
سلام دوست عزیز. خوب هستید. شما حل تمرین های سیستم های فازی کتاب آقای دکتر تشنه لب رو ندارید؟ |
|
RASPINA (29 آذر ۱۳۹۳ در ۰۷:۳۱ ب.ظ) |
|
سلام لطف کنید به پیام من ج بدید | |
Amir V (22 آذر ۱۳۹۳ در ۰۶:۲۷ ق.ظ) |
|
مرسی | |
ghaderiyaser (17 آذر ۱۳۹۳ در ۰۲:۴۰ ق.ظ) |
|
می خوام برم سربازی | |
x86 (28 مهر ۱۳۹۳ در ۰۶:۵۳ ب.ظ) |
|
هنرمند کسى است که اشگ دیگران را به لبخند شادى تبدیل کند
|
|
H3NGAM3H (13 مهر ۱۳۹۳ در ۰۵:۵۴ ب.ظ) |
|
خودت موفق باشی بی تربیت )) خوب کاری کردی والا ، مگه میخواد چی بشه ایشالا ببینمت ❤️ |
|
good-wishes (13 مهر ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۹ ب.ظ) |
|
virtual girl, سلامت باشید | |
good-wishes (13 مهر ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۱ ق.ظ) |
|
سلام تبدیل وضعیتتون مبارک | |
H3NGAM3H (13 مهر ۱۳۹۳ در ۱۲:۱۶ ق.ظ) |
|
شوهر کجا بود بابا ، دلت خوشه ها)) راستی دیدم دانشگاه زدی آزاد، پس بالاخره رفتی تو کارش؟؟ تبریک میگم بت خوشکلوووووو ایشالا همیطو پله های ترقی رو تی بکشی واسه آینده ت هم خوبه)) کنکور آی تی؟؟؟ عمراااااا ، یعنی حالم به هم میخوره ازش)) |
|
happy07 (12 مهر ۱۳۹۳ در ۱۱:۲۱ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
H3NGAM3H (09 مهر ۱۳۹۳ در ۰۴:۵۸ ب.ظ) |
|
دیوانه)) اصلا دیگه دلم نمیخواست پا بذارم اینجا، اما یهو دیشب دلم خواستتون ! گفتم بیام ببینم چه خبره، بچه ها چیکار میکنن تو خوبی باشعور؟)) چیکارا میکنی؟؟ من فعلا برزخیم |
|
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۷ ق.ظ) |
|
virtual girl, بله دوست عزیز. یک و نیم میلیون. بدون تارخ. | |
saeedgh144 (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۵۹ ب.ظ) |
|
virtual girl, سلام هم دانشگاهی .... ممنونم ... شما ؟ |
|
۸۸۸۹۲۲۳ (۱۷ تیر ۱۳۹۳ در ۰۵:۲۶ ق.ظ) |
|
ای مؤذن که مرا جانب مسجد خوانی ، کار خود کن که مرا با می و شاهد کارست... فقط می تونم بگم.نمرت ۲۰ |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |