vesta (حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ) تاریخ ثبت نام: ۱۶ آذر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۲ November 2024 , 12:16 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای vestaرَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی |
نظرهای کاربران
|
|
so@ (24 فروردین ۱۳۹۹ در ۱۲:۴۳ ق.ظ) |
|
۳> | |
diligent (25 مرداد ۱۳۹۶ در ۰۲:۴۴ ق.ظ) |
|
نارین (۲۶ دى ۱۳۹۵ در ۰۲:۳۷ ق.ظ) |
|
سلام خیلی تعجب میکنم نیستی همیشه "هر چه میخواد دل تنگت بگو... "را با پست های جنابعالی میخوندم الان که نیستی خیلی جای خالیتو احساس میکنم امیدوارم حالت خوب و خوش باشه | |
diligent (12 آذر ۱۳۹۵ در ۰۲:۳۳ ق.ظ) |
|
اومدم پرفایل گردی، حواسم به تو هم بود | |
so@ (08 آذر ۱۳۹۵ در ۰۶:۵۲ ب.ظ) |
|
ان شاءالله هرجا هستی لبت خندون و تنت سالم باشه وستاجونم... | |
sara9009 (08 مهر ۱۳۹۵ در ۰۱:۳۲ ق.ظ) |
|
سلام , چند روز پیش مشهد بودم همه ی بچه ها از جمله تو تو ذهنم بودید ,دلم برات تنگ شده | |
Aurora (25 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۹:۲۰ ب.ظ) |
|
امشب ماه چه قشنگ شده... | |
diligent (19 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۸:۳۹ ب.ظ) |
|
برگرد دیگه!! ای لوس بازیا چیه؟ ایششش | |
Menrva (04 شهریور ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۷ ق.ظ) |
|
دلم برای خودت و حرفات تنگ شده...خییلی... | |
Menrva (04 شهریور ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۶ ق.ظ) |
|
سلااااااام دوست قدیمییییییی امیدوارم هرجا ک باشی حالت خوب باشه شادو لبت خندون وسلامت باشی اینجا یکی هست که دلش برات خیلی تنگ شده...خیلی...خیلی تنگ شده.... در پناه حق مواظب خودت باش دوستی جونم:-* |
|
diligent (20 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۵۴ ب.ظ) |
|
گفتم اگه قایمکی میای پروفایلتو سر بزنی، بدونی من به یادت بودم | |
sara9009 (30 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۳ ب.ظ) |
|
امروز زیر بارون یاد اولین نفری که افتادم تو بودی وستای عزیز ، امیدوارم هر جایی هستی شاد و سلامت باشی ، همیشه از دیلیجنت میپرسم وستا چی کار میکنه . ارزو دارم به هر جا که قدم می نهی، عشقت را بگسترانی..... |
|
RASPINA (19 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۴ ق.ظ) |
|
سلام وستا عزیز خوبی؟خیلی وقته نیستی .امیدوارم حالت خوب باشه بهترینا را برات آرزو می کنم همیشه به یادتم |
|
so@ (16 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۶ ق.ظ) |
|
سلام بر دختر مهربان اسفند اومدم حال و احوالتو بپرسم که دیدم خیلی وقته نیستی آهای دوستدار خــــــــــــــــــدا ان شاءلله هرجا هستی شاد و سلامتو سر زنده باشی... عیدت هم مبارک ان شاءالله به حق همین روز پیامبر رحمت واسطه حاجت گرفتنت بشه. |
|
sara9009 (13 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۵:۴۴ ب.ظ) |
|
شازده کوچولو: ازکجا بفهمم وابسته شدم؟ روباه: تا وقتی که هست نمیفهمی... |
|
NP-Cσмρℓєтє (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۸ ق.ظ) |
|
وستا کجایی؟؟ چرا نیستی؟؟؟؟ امیدوارم حالت خوب باشه و دلت شاد... هرجا هستی خدا به همرات... |
|
Aurora (08 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۶:۲۹ ب.ظ) |
|
واقعا واقعا رفتی؟ کاش شماره مو ذخیره کرده بودی. ایمیل هم که داری یه خبری خوب بده :| آخرش مجبورم که بیام خونتون |
|
Aurora (29 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۸:۳۴ ب.ظ) |
|
اینجا همش بارون اومد منم همش به یاد تو بودم حتی یه فیلم هم گرفتم برای تو با صدای بارون دوست خوبم |
|
sara9009 (29 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۶:۱۴ ب.ظ) |
|
باران که می اید، دل دیگر سر به راه نیست ...... |
|
Menrva (20 فروردین ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۲ ب.ظ) |
|
vesta, سلاااااااام خوبیییییییییییی؟ سال نو مبارک وستا جونییییی:-* مرسیییییی خجالتمان دادی |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |