Farid_Feyzi (قله مانشت رو فتح کرده) پاسخ درست: ۱۰ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۲ تیر ۱۳۸۹ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 11:18 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Farid_Feyzi!The key to success in life is to make good choices |
نظرهای کاربران
|
|
Zafz (17 آذر ۱۳۹۵ در ۰۳:۲۶ ب.ظ) |
|
salam vaghteton bekheir man daneshjoye terme akhare IT gerayeshe shabakehaye computer hastam mikhastam bedunam toye in zamane mahdod -3 mah - ta konkore phd roye che darsayi zoom konam va ink bande shaghelam mamnon misham rahnamayi befarmayid |
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۸ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۷ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ezebim (11 آبان ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۱ ب.ظ) |
|
به سلامتی دکتر در مورد درسهای دکترا و ... نحوه ارائهو ... توضیحی بدین ممنون میشم |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۴ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۴ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۷ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (06 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۰۰ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر. |
|
fo-eng (29 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام. اگر میشه به من در به نتیجه رسیدن در این تاپیک کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ilam3168 (25 آبان ۱۳۹۳ در ۰۹:۳۲ ق.ظ) |
|
واسه جزوه سیستم های توزیعی واقعاً دسستون درد نکنه . راستش یه ترجمه دکتر زارع از کتاب تانن باوم داشتم خوندنش خیلی مشکل بود و لی این جزوه کارمو واقعاً راحت کرد ... موفق باشی. |
|
MAG (04 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۲ ب.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
دیانا (۲۶ مهر ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۱ ب.ظ) |
|
Dr. farid tabrik migam ishala movafagh bashid mesle hamishe |
|
hasanfazli (20 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۱:۰۳ ب.ظ) |
|
سلام منم تبریک میگم راستی دانشگاه ارومیه برای این گرایش هم بورسیه و هم پیماین برمیداره فکر کنم اطلاعیه تو دانشکده علم وصنعت زده در صورت تمایل با دکتر باقرزاده تماس بگیرید همچنین دانشکده مستقل برق و کامپیوتر شده ۰۹۱۴۳۸۸۶۲۱۳ اگر میلوت بفرستید برای من ممنونم به دوستانتون برای ارومیه اطلاع دهید |
|
*Najmeh* (18 شهریور ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۱ ق.ظ) |
|
قبولیتون رو توی مقطع تحصیلیه دکترا تبریک میگم | |
Lantern (13 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۵ ق.ظ) |
|
تبریک فراوان جهت قبولی در دکتری مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت | |
M*Gh (13 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۵ ق.ظ) |
|
قبولیتون را در مقطع دکتری تبریک میگم. به امید موفقیتهای بیشتر شما. |
|
شاپری (۰۳ مرداد ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۶ ب.ظ) |
|
بزرگترین هدیه ایی که میتوان به کسی داد ؛ زمان است ! هنگامیکه برای یک نفر وقت میگذاری ، قسمتی از زندگیت را به او میدهی که دیگر باز پس نمیگیری ! |
|
شاپری (۳۰ خرداد ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۷ ب.ظ) |
|
**مدیریت مبارک ** | |
شاپری (۲۷ فروردین ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۶ ب.ظ) |
|
مبارکه قبولیتون تو دکترا رو تبریک میگم رتبتون عالیه.... مبارکه ایشالا موفق باشین |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |