سلام دوستان
پارسال یک تاپیک در اینمورد در مانشت زدم که بعد از هک و مسائلی که رخ داد این تاپیک حذف شد. نظر باینکه هر از چند گاهی بعضی شکایات در اینخصوص بمن میرسه و البته کاری هم در اینمورد من نمیتونم انجام بدهم لازمه که مواردی را تذکر بدهم.
۱- بجز تعداد محدود و بسیار کمی از اعضاء مانشت که اونهم بعضی شون خانمها هستند ، تقریبا" هیچیک از اعضای مانشت را نمیشناسیم. مدیران را با نام و نام خانوادگی میشناسم و نسبت بهشون آگاهی دارم ولی در مورد بقیه اطلاعی نداریم.
۲- اگه شماره تلفن یا ای دی یا هر نوع اطلاعاتی مثل نام و نام خانوادگی تون را به یکی از اعضاء میدید و مشکلی بوجود میاد خیلی دوست داریم کمک تون کنیم ولی با عرض شرمندگی کاری از مون ساخته نیست.
دلایلی مثل اینکه :"دیدم خوب مسئله حل میکنه ، خوب مشاوره میده ، جزوات خوبی داره ، میخواستم ازش کتاب بگیرم ، یکی از دوستام میشناختش ، با یکی از همکلاسیام اشتباهش گرفتم ،قبلا" پسر خوبی بود و ...... قطعا" نه مشکلی را از شما حل میکنه و نه ما گشت ارشادیم که وارد این مسائل بشیم.
اگر مسائل غیر اخلاقی از کسی در مانشت ملاحظه بشه و یا کسی گزارش کنه که کسی از طریق امکانات موجود مثل پیام خصوصی و ... از اینکارها میکنه ما بن اش میکنیم و اگه باز وارد بشه و مزاحمت ایجاد کنه به پلیس فتا گزارش میکنیم و کمک میکنیم که دستش را بذاریم تو دست پلیس.
حدود فعالیت ما در این مسائل در همین حد است که عرض کردم.
۳- قصدم توصیه نیست ولی در حدی که اطلاعات عمومی دارم میدونم که اگه عضوی واقعا" قصد ازدواج با عضو دیگری را داره ، راه سنتی اش اینه که آقا باتفاق خانواده شون برن خواستگاری دختر خانم.
راه جدیدش هم اینه که در یک فضای عمومی با هم قراری بگذارید و چند دقیقه صحبت کنید و اگه لازم میدونید هر چند بار بازم صحبت کنید و اگه توافق حاصله بقیه اش را دوباره از الگوریتم سنتی ادامه بدین. اگه میخواهید دوستی کنید و یا ازدواج به روشهای کاملا" جدید و ابتکاری بکنید من اطلاعی ندارم و دیگه خودتون دو تا میدونید.
فقط شیرینی بچه ها فراموش نشه. ایشالا که خوشبخت بشید.
و باز هم همان جمله اول :
ما اعضاء را نمیشناسیم حتی در مورد جنسیت شون نمیتونیم تایید یا تکذیب کنیم. پس لطفا" قبل از دادن ساده ترین اطلاعاتتون به دیگر اعضاء به عواقبش توجه کنید و یادتون باشه واسه چی عضو مانشت شدین.
موفق و پیروز باشید و خوشبخت بشید.