sahar salehi (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۰۶ خرداد ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۰ November 2024 , 07:16 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
sahar salehi (19 آبان ۱۳۹۵ در ۰۲:۱۵ ب.ظ) |
|
(۱۸ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: تکنیک ساندویچ چیست؟ |
|
setarehfb (12 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۴۱ ب.ظ) |
|
ووقتی کتاب ششصد مساله قدسی رو میخوندی، اشکالاتت رو چطور رفع میکردی؟؟؟ اخه پاسخ تشریحی خوبی نداره!! کتاب رابینز رو معرفی کردید، واسه تستش چیکار کنم؟؟ مبانی مدیریت انتشارات پارسه چطور هست؟؟؟؟؟ |
|
Aurora (08 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۰ ق.ظ) |
|
ممنون. دست شما درد نکنه البته سوالات همون سوال های پارسال هستند موفق باشی |
|
sahar salehi (28 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۵ ق.ظ) |
|
ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺪﻫﯽ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ .. ﺗﻮ ﻓﻘﻂ ﻗﺎﺩﺭ ﻫﺴﺘﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ..ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﺩ .. ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ "... ﮐﯿﺖ ﺩﯼ ﮐﺎﻣﻠﻮ |
|
Amir V (23 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۲:۵۱ ق.ظ) |
|
سلام و تبریک مجدد. شیرینی یادت نره دختر جون. |
|
Fardad-A (23 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۹ ق.ظ) |
|
تبریک .! از دیدن رتبه خوب شما خیلی خوشحال شدم. خوشحال شدم که در مسیری که تلاش کردین موفق شده اید. براتون آرزوی موفقیت میکنم. |
|
azad_ahmadi (23 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۶ ق.ظ) |
|
تبریک میگم . خوشحال شدم از دیدن نتیجه شما. هرچند قابل پیشبینی بود برام، قبلا بهتون در مورد رتبه خوب هشدار داده بودم تنها کامنت تبریک رو برای شما گذاشتم (همه غریبه هستن) موفق و سربلند باشید. |
|
The BesT (05 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۸ ق.ظ) |
|
بابت اعتبار که بهم دادید ممنونم دوست عزیز | |
azad_ahmadi (03 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۱:۱۴ ق.ظ) |
|
شما خیلی بزرگواری. ممنونم. ما هم همینطور.. بسیار سپاس |
|
vesta (01 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۸:۳۷ ب.ظ) |
|
ممنون برای اعتبار. بسی خوشحالیم که در یک گروهیم پروفایلت رو میخونم، هیچی متوجه نمیشم یکمم به من یاد بدید |
|
SaMiRa.e (31 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۴:۱۶ ب.ظ) |
|
اشکالی نداره ، از اول ماه تا جمعه همش حساب میشه انشالله به هر چیزی خیر هست در آرزوهاتون برسید |
|
Fardad-A (24 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۹ ب.ظ) |
|
ممنون از همراهی تون. ایشالا تو یه فرصتی بتونم همه را جمع کنم حرف بزنم فقط قبلش باید یه تعهد بگیرم که خیلی به حرفام نخندند. |
|
vesta (20 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۹ ق.ظ) |
|
ممنون عزیزم. انشاالله همیشه شاد باشی | |
Fardad-A (09 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۸ ب.ظ) |
|
سلام. سال نو شما هم مبارک. امیدوارم سال خوب و پر از خبرهای خوب پیش رویتان باشد. همراه با سلامتی و امید. پیروز و شاد و سربلند باشید. | |
The BesT (08 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام.ممنونم.سال نو بر شما هم مبارک باشد.انشالله سال پر از موفقیتی در پیش داشته باشید | |
MiladCr7 (07 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۸ ق.ظ) |
|
اواتارشون جالبه.این شخصیت خیلی باحال بود | |
mehdi.m2 (05 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۰ ق.ظ) |
|
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار دستهای پر گل اند این شاخه ها ، بهر نثار با پیام دلکش ” نوروزتان پیروز باد ” با سرود تازه ” هر روزتان نوروز باد ” شهر سرشار است از لبخند ، از گل ، از امید تا جهان باقی است این آئین جهان افروز باد . . . |
|
diligent (04 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۹:۲۸ ب.ظ) |
|
خواهش میکنم دوستم شعر قشنگی بود (شعر بود دیگه ) |
|
diligent (04 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۱ ب.ظ) |
|
حال خوش یعنی چه؟ ازخودم پرسیدم! ودلم پرشد ازآواز بهار... زندگی مال من است من خدا را دارم عشق رامیفهمم خوشی خاطره درحس من است! حال خوب این نفس رفته وبرآمده است این نگاهی که درآئینه و آب روشنی های ترا میبیند و به پایان شب ایمان دارد.. حال خوش یعنی من،به کسی مینازم، که درآغوش ونوازش هایش ؛ جا برای همه هست! من خدا را دارم ودلم روشن ازامیّدِ شکفتن هایی ست که به اندوه خزان میتابد حال خوب یعنی تو! زندگی، دوست،نگاه ،شعر و یک پنجره ی بارانی که خدا میبارد باورِ اینکه دراین جای شلوغ! در هیاهوی نفس گیر زمین! دست من دست خداست حال خوش یعنی این! |
|
انرژی مثبت (۰۳ فروردین ۱۳۹۴ در ۰۶:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام ممنون برای تبریکتون. بسیار زیبا بود سال سرشار از خوشی و سلامت براتون ارزو می کنم. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |