nina69 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۳ November 2024 , 02:14 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای nina69چقدر دیر متوجه میشویم که زندگی یعنی همان روزهاییکه زود گذشتن ان را ارزو میکردیم |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۱ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
barca (12 دى ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۸ ق.ظ) |
|
اها! قابل نداشت | |
barca (11 دى ۱۳۹۴ در ۰۱:۰۷ ق.ظ) |
|
مرسی شیفت روز ۱۳؟ |
|
SaMiRa.e (23 آبان ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۷ ب.ظ) |
|
SaMiRa.e (22 آبان ۱۳۹۴ در ۰۹:۴۹ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (13 مهر ۱۳۹۳ در ۱۰:۳۲ ب.ظ) |
|
به به به :) ببین کی اینجاست؟ نینای عزیز، شاد شدم دیدمتون، از لطفتون ممنونم، چطورید ؟ | |
yasemi (03 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۸:۴۹ ب.ظ) |
|
سلام ممنونم که به یاد من بودید امیدوارم که شما هم هر جا هستید موفق باشید | |
nina69 (25 فروردین ۱۳۹۳ در ۰۹:۰۰ ب.ظ) |
|
چنانت دوست میدارم، که گر روزی فراق افتد / تو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانم // فراقم سخت میآید ولیکن صبر میباید/که گر بگریزم از سختی رفیقِ سست پیمانم. |
|
good-wishes (20 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۱:۵۱ ب.ظ) |
|
سلام دیدم ناراحتید گفتم خبرتون کنم ثبت نام آزاد تمدید شد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
MAG (04 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۴ ب.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
soha2009 (14 مرداد ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۹ ق.ظ) |
|
سپاس از امتیازدهی شما لطف عالی مستدام |
|
Amir V (22 تیر ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۲ ب.ظ) |
|
برو باباااا | |
Amir V (22 تیر ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۸ ق.ظ) |
|
قیافشو نگا. | |
azad_ahmadi (12 تیر ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۴ ق.ظ) |
|
nina69, سلام، سپاسگزارم. ممنونم. سلامت باشید. |
|
Amir V (07 تیر ۱۳۹۲ در ۰۱:۰۴ ق.ظ) |
|
مرسی مرجانک. | |
barca (05 تیر ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۴ ب.ظ) |
|
ممنون بابت حرفاتون راستش انجام این تغییرات مثل راه رفتن تو قیر میمونه!.... امیدوارم با رتبه خوبی که میارید موفقیت شما رو ببینم. |
|
yasemi (30 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۳۰ ب.ظ) |
|
بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن ، حتی اگر کوچک است، تو همواره بهترین ها را هدیه کن . دیگران را ببخش نه به این خاطر که انها سزاوار بخشش تو هستند بلکه به این دلیل که تو سزاوار ارامشی |
|
sahar121 (25 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۷ ق.ظ) |
|
سلام من سه شنبه ۲۸ ام باس برم مصاحبه..... التماس دعا.. نزنگیدن | |
SaMiRa.e (20 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۳۷ ق.ظ) |
|
مشکلات و شکستهای خود را بر روی ماسه های روان بنویسیم و موفقیتها و امتیازهای خود را بر روی سنگ مرمر . خیلی ممنون از جمله قشنگت |
|
Masoud05 (18 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۸ ب.ظ) |
|
ممنون بخاطر اعتبار +۱ که به من دادید | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |