zeinab (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۲۸ مهر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۸ December 2024 , 09:18 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
good-wishes (26 دى ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۱ ب.ظ) |
|
کامنت موقت : سلام دوست من . یه پ.خ براتون فرستادم ببینید . این کامنت رو وقتی دیدید پاک میکنم |
|
f2000 (21 دى ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۶ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ماهسان لیما (۱۸ دى ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۷ ب.ظ) |
|
سلام میشه ی سر اینجا بزنید...https://manesht.ir/forum/thread-12726.html | |
Parva (30 تیر ۱۳۹۱ در ۰۴:۴۴ ب.ظ) |
|
خانمی قبلا یه چیزی تو مایه های این تاپیکی که گفتین وجود داره میتونید اونجا بنویسید. ماه رمضان قطعهای از بهشت خدا |
|
alirezad (28 تیر ۱۳۹۱ در ۰۱:۵۲ ب.ظ) |
|
zeinab, اگر برای کنکور می خوایید بخونید الان دیگه دیره که شروع کنید به انگلیسی خوندن. اگر الان شروع کنید ریسکش خیلی بالاست و ممکنه کنکورتون رو خراب کنید.بهتره بعد از کنکور و در ارشد برنامه ریزی کنید. | |
alirezad (26 تیر ۱۳۹۱ در ۰۲:۱۷ ب.ظ) |
|
zeinab, اگر زبانتون خوب باشه که نه از نظر زمان به مشکل بر می خورید و از نظر فهم. از کتاب زبان اصلی برای خودتون غول درست نکنید.الان که تابستونه و وقت دارید می تونید به قوی کردن زبان انگلیسی بپردازید. |
|
SaMiRa.e (25 تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۵۸ ق.ظ) |
|
یه چیز بگم ،حرف زدنتون ( همون تایپ کردنتون ) خیلی با حاله . ( در راستای آشتی کنون ) | |
SaMiRa.e (25 تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۵۱ ق.ظ) |
|
منم معذرت میخوام ،مثل اینکه زیادی زود قضاوت کردم ، نظرمو ویرایش کردم ، حالا آشتی ؟ | |
SaMiRa.e (25 تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۹ ق.ظ) |
|
منم معذرت میخوام ،مثل اینکه زیادی زود قضاوت کردم ، حالا %D | |
SaMiRa.e (25 تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۱ ق.ظ) |
|
منظورتون کدوم پسته ؟ من بیشتربخش سرگرمی سپاس میگذارم ، بقیه پست هام خوب بستگی داره ! | |
parvaz_hj (26 بهمن ۱۳۹۰ در ۰۲:۱۹ ب.ظ) |
|
zeinab, مجازی شهید بهشتی عرض کردم. موفق باشید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |