[quote='Fardad-A' pid='174164' dateline='1366910554']
سلام دوستان
پارسال یک تاپیک در اینمورد در مانشت زدم که بعد از هک و مسائلی که رخ داد این تاپیک حذف شد. نظر باینکه هر از چند گاهی بعضی شکایات در اینخصوص بمن میرسه و البته کاری هم در اینمورد من نمیتونم انجام بدهم لازمه که مواردی را تذکر بدهم.
۱- بجز تعداد محدود و بسیار کمی از اعضاء مانشت که اونهم بعضی شون خانمها هستند ، تقریبا" هیچیک از اعضای مانشت را نمیشناسیم. مدیران را با نام و نام خانوادگی میشناسم و نسبت بهشون آگاهی دارم ولی در مورد بقیه اطلاعی نداریم.
۲- اگه شماره تلفن یا ای دی یا هر نوع اطلاعاتی مثل نام و نام خانوادگی تون را به یکی از اعضاء میدید و مشکلی بوجود میاد خیلی دوست داریم کمک تون کنیم ولی با عرض شرمندگی کاری از مون ساخته نیست.
دلایلی مثل اینکه :"دیدم خوب مسئله حل میکنه ، خوب مشاوره میده ، جزوات خوبی داره ، میخواستم ازش کتاب بگیرم ، یکی از دوستام میشناختش ، با یکی از همکلاسیام اشتباهش گرفتم ،قبلا" پسر خوبی بود و ...... قطعا" نه مشکلی را از شما حل میکنه و نه ما گشت ارشادیم که وارد این مسائل بشیم.
اگر مسائل غیر اخلاقی از کسی در مانشت ملاحظه بشه و یا کسی گزارش کنه که کسی از طریق امکانات موجود مثل پیام خصوصی و ... از اینکارها میکنه ما بن اش میکنیم و اگه باز وارد بشه و مزاحمت ایجاد کنه به پلیس فتا گزارش میکنیم و کمک میکنیم که دستش را بذاریم تو دست پلیس.
حدود فعالیت ما در این مسائل در همین حد است که عرض کردم.
۳- قصدم توصیه نیست ولی در حدی که اطلاعات عمومی دارم میدونم که اگه عضوی واقعا" قصد ازدواج با عضو دیگری را داره ، راه سنتی اش اینه که آقا باتفاق خانواده شون برن خواستگاری دختر خانم.
راه جدیدش هم اینه که در یک فضای عمومی با هم قراری بگذارید و چند دقیقه صحبت کنید و اگه لازم میدونید هر چند بار بازم صحبت کنید و اگه توافق حاصله بقیه اش را دوباره از الگوریتم سنتی ادامه بدین. اگه میخواهید دوستی کنید و یا ازدواج به روشهای کاملا" جدید و ابتکاری بکنید من اطلاعی ندارم و دیگه خودتون دو تا میدونید.
فقط شیرینی بچه ها فراموش نشه. ایشالا که خوشبخت بشید.
و باز هم همان جمله اول :
ما اعضاء را نمیشناسیم حتی در مورد جنسیت شون نمیتونیم تایید یا تکذیب کنیم. پس لطفا" قبل از دادن ساده ترین اطلاعاتتون به دیگر اعضاء به عواقبش توجه کنید و یادتون باشه واسه چی عضو مانشت شدین.
موفق و پیروز باشید و خوشبخت بشید.
[/quote
هاهاها خدا خیرت بده اقا فرداد بعد از مدتها کلی خندیدم
خیلی جالبه یاد زمان ۱۸ سالگی میفتم که برامون خیلی جالب بود میریم دانشگاه پسر دخترا سر یه کلاس.ترم های اول و دوم همه عاشق شده بودن
دخترا تو نخ پسرا و برعکسش...تازه پسر دیده بودن یا دختر براشون جالب بود....الان دیگه اینجا همه دانشگاه رفتن براشون همه چی عادی شده.اصلا جالبه هنوز بعد از گذشت این سن و سال کسی بخواد به این راحتی عاشق شه