Xilinx (بعد از فتح مانشت داره دماوند رو هم فتح می کنه) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱۰ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۷ مرداد ۱۳۹۰ تاریخ تولد: ۰۲ March 1368 (35 ساله) زمان محلی: ۲۲ December 2024 , 06:58 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای Xilinxتحمل مشقت به امید آسایش بهتر از آسایشی است که سختی به دنبال دارد. |
نظرهای کاربران
|
|
انرژی مثبت (۰۷ دى ۱۳۹۸ در ۰۲:۳۷ ب.ظ) |
|
Xilinx, سلام. حال شما؟ ممنون که سر زدید. فعال نیستم البته پستی نمیذارم. صرفا چون گاها پیام ها میاد به ایمیلم سری میزنم و به قول شما دیواری خط خطی می کنم شما هم همیشه شاد و موفق باشید ان شالله. | |
انرژی مثبت (۲۷ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۳۷ ب.ظ) |
|
سلام. حال شما؟ مثل این که هنوز سر میزنید به مانشت خیلی خوبه همیشه موفق باشید. فقط گفتم خالی از دوستان قدیمی بپرسم | |
diligent (15 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۰:۱۲ ب.ظ) |
|
ارسالتون در جک و طنز خیلی عالی بود، به خصوص اون آخری | |
فوژان (۰۳ فروردین ۱۳۹۳ در ۰۷:۵۵ ب.ظ) |
|
ممنون برای اعتبار خیلی بامزه اعتبار داده بودید | |
انرژی مثبت (۲۹ شهریور ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۲ ب.ظ) |
|
هیچ گاه دلت را به روزگار مسپار ، که دریایی از نا امیدی است... دلت را به خدا بسپار که دریایی از امید است و رحمت... |
|
good-wishes (23 مرداد ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۶ ق.ظ) |
|
سلام بر دوست قدیمی مانشت . در متولدین امروز اسم شما هست . هرچند میدونم این سیستم اشتباه هست اما همینجوری تولدتون مبارک . اگر بود فبها اگر هم نبود که دیگه هیچی | |
shahbazi (22 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۹ ب.ظ) |
|
shahbazi (05 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۷ ب.ظ) |
|
shahbazi (04 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۷ ب.ظ) |
|
ممنون لطفا یه سری به قسمت منابع بزنید و منابع پیشنهادیتونو بگید منابعی که استفاده کردید. ممنون میشم کمک کنید واقعا برای تخصصی مشکل انتخاب منبع دارم نه تنها من بلکه همه کسانی که رشتشون معماری هست مرسی |
|
shahbazi (04 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۸ ق.ظ) |
|
پس چرا ما جواب ها رو نمیبینیم؟اونم تو قسمت های مختلف!! احتمالا چشم دل میخواد که ما نداریم |
|
shahbazi (04 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۱ ق.ظ) |
|
سلام لطفا یه همکاری بکنید تو تاپیک ارشد معماری ۹۳ | |
انرژی مثبت (۲۸ تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۰۰ ب.ظ) |
|
ممنون شما لطف دارید اختیار دارید این جوریام نیست دیگه ! |
|
انرژی مثبت (۲۸ تیر ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۵ ق.ظ) |
|
ممنون از تبریکتون شما هم همیشه موفق و شاد باشید |
|
Xilinx (09 آذر ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۰ ب.ظ) |
|
si.mozhgan (18 مهر ۱۳۹۰ در ۰۳:۵۱ ب.ظ) |
|
mthsh, سلام. ممنونم. آی تی هستم. نگران نباشین امیدوارم موفق باشین |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |