Avicenna (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۱۶۳۸۴ تومان پاسخ درست: ۹ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۴ شهریور ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۸ March 2025 , 06:04 AM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۲۲۴+
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
MarkLand (11 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۸ ب.ظ) |
سلام دوست عزیز ![]() خیلی وقت هست نیامدین دلم واسه روزهایی که با هم همصحبت بودیم تنگ شده... امیدوارم یه سر بزنید |
|
![]() |
pos (25 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۷ ب.ظ) |
سلام اخوی. شما هم که خیلی وقت نیامدی اینجا. امدم اینجا یادت را کردم. هرجا هستی خوب و خوش و موفق باشی. |
|
![]() |
good-wishes (11 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۴:۳۱ ب.ظ) |
سلام باز هم مثل همیشه آثار خوب برجای مانده از شما در مانشت ما رو به یاد شما انداخت (تاپیک دانلود منابع) کجایید ؟ خبری ازتون نیست هرجا هستید سلامت و پیروز و شاد باشید |
|
![]() |
SaMiRa.e (17 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۱۰ ب.ظ) |
سلام خیلی وقت هست حضور ندارید؟!! امیدوارم هرکجا هستید سلامت و موفق باشید . ![]() |
|
![]() |
Aurora (08 آذر ۱۳۹۲ در ۱۲:۰۴ ق.ظ) |
سلام. امروز اتفاقی اومدم تو پروفایل شما. بعد از مدت ها بالاخره به مانشت سر زدید. ان شاالله هر جا هستید موفق باشید. ![]() |
|
![]() |
good-wishes (22 آبان ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۸ ب.ظ) |
ای بابا ! مثل اینکه دیگه راستی راستی نمی خواهید تشریف بیاریدا الان داشتم یکی از تاپیکهای قدیم رو میدیدم ، چشمم به اسم شما افتاد گفتم ببینم کجایید ؟ چرا خبری ازتون نیست ؟! |
|
![]() |
good-wishes (06 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۶ ب.ظ) |
سلام . چرا نیستید ؟ دیگه نتایج نهایی هم اعلام شد . انشاا... هرجا هستید موفق باشید |
|
![]() |
Mohammad-A (30 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۴ ب.ظ) |
سلام. نیستید خیلی وقته... امیدوارم بهترین نتیجه رو در کنکور گرفته باشید. | |
![]() |
azad_ahmadi (23 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۵:۲۹ ب.ظ) |
خیلی وقته نبودن شما تو مانشت مایه ناراحتی دیگران شده ![]() حتما سربزنید و ملت رو از نگرانی در بیارید. انشالله که هرجاهم هستید سرحال و سلامت باشید. |
|
![]() |
Parisa-SH (20 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۱:۰۷ ب.ظ) |
سب | |
![]() |
Mohammad-A (24 فروردین ۱۳۹۲ در ۱۲:۳۶ ق.ظ) |
Avicenna, نه آقا این توصیف فقط برازنده شماست. با اون افتضاحی که من دادم دیگه قطع امید کردم از کنکور ![]() |
|
![]() |
azad_ahmadi (23 فروردین ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۱ ب.ظ) |
بسیار ممنونم بابت اعتبار. دوستان خوبی مثل شما اعتبار و ارزش ادم ها رو میسازند. سپاسگزارم. |
|
![]() |
sahar121 (25 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۲:۲۹ ب.ظ) |
آواتارتون بسیار تکون دهندست!!! خیلی وقته میخواستم بگم یادم میرفت.ممنونم | |
![]() |
good-wishes (10 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۵ ب.ظ) |
سلام. آواتارتون جالبه. موفق باشید | |
![]() |
ماه بانو (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ در ۰۹:۵۱ ب.ظ) |
خالی کردم صندوق رو ولی بازم ضرفیتش رو میزنه ۱۰۰ درصد :| چه باید کرد آیا |
|
![]() |
Mohammad-A (01 بهمن ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۱ ب.ظ) |
سلام. ممنونم برای اعتبار... کاری نبوده. | |
![]() |
Amir V (30 دى ۱۳۹۱ در ۰۱:۲۹ ق.ظ) |
مرسی ابن سینا جان ;-) | |
![]() |
Mohammad-A (21 مهر ۱۳۹۱ در ۰۱:۰۳ ب.ظ) |
سه هفتهست که نیستید... نگران شدیم. | |
![]() |
pos (03 مرداد ۱۳۹۱ در ۰۸:۴۲ ب.ظ) |
Avicenna, ممنون. مرسی. فکر کنم سربازی نرفتین. سرفرصت یه چند تا توصیه ![]() |
|
![]() |
pos (31 تیر ۱۳۹۱ در ۱۰:۵۳ ق.ظ) |
Avicenna, ممنون avecinna جان. در حال سپری کردن دوره آموزشی هستم. از دیروز به مدت یک هفته آمدم میان دوره. چه حس خوبی داره. ![]() |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |