jameshenas (محسن) میزان هدیه: ۱۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ تاریخ تولد: ۰۹ April 1367 (36 ساله) زمان محلی: ۱۹ November 2024 , 12:05 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای jameshenasI definitely will win
|
نظرهای کاربران
|
|
maryam.raz (30 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۲ ق.ظ) |
|
سلام تو قسمت متولدین امروز دیدم اسم شما هم هست گفتم بهتون تبریک بگم. تولدتون مبارک |
|
ana_12345 (27 آبان ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۷ ق.ظ) |
|
متن هایی که می خونید رو اگه لینکش رو بزارید خوبه . منم فکر می کنم خوندن متن و ترجمه و فهمیدنش راه خوبی اما مشکل اینه که وقت نمی کنم متن نخصصی سرچ کنم. شما که رشتتون بوده سریع تر متن خوب پیدا می کنی . خلاصه کلام اگه تونستین لینک متنا رو بدین مام شبی یکی بخونبم . مرسی . | |
ana_12345 (27 آبان ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۷ ق.ظ) |
|
متن هایی که می خونید رو اگه لینکش رو بزارید خوبه . منم فکر می کنم خوندن متن و ترجمه و فهمیدنش راه خوبی اما مشکل اینه که وقت نمی کنم متن نخصصی سرچ کنم. شما که رشتتون بوده سریع تر متن خوب پیدا می کنی . خلاصه کلام اگه تونستین لینک متنا رو بدین مام شبی یکی بخونبم . مرسی . | |
ana_12345 (27 آبان ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۶ ق.ظ) |
|
saman_itc (17 آبان ۱۳۹۱ در ۰۷:۲۶ ب.ظ) |
|
کتاب دسته دو رو میشه از کجا تهیه کرد؟ | |
hhosseinid (29 مهر ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۴ ب.ظ) |
|
بحث و بررسی آزمون های پارسه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
javad94 (03 مهر ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۳ ب.ظ) |
|
با سلام. کاربر jameshenas لطفا به لینک زیر سر بزنید و به خواسته من توجه فرمایید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در ضمن صندوق خصوصیتون هم پر شده و نمیشه براتون پیام خصوصی فرستاد... |
|
asusx59sr (31 شهریور ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۰ ب.ظ) |
|
سلام. شما خوبی؟ همچنان دکه ای بیش نیست. میگان میخواد بره ی جا دیگه ولی کجااااا معلوم نیست. هی میخونم . دور دور که نیست. اما تا اونجا که باید میخوندم و خوندم. از فردا وارد دوره مطالع اصلی میشم. ۲۲ روز زودتر. شما کجای کاری؟؟ اینباکست پر بود ببخشی |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |