(۲۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خوب منظورتون از نوشتن این جملهها چیه؟
می خواین چی و ثابت کنین؟
من اینجا بیشتر از شما بودم!بهتون به عنوان یه خواهر نمی دونم بزرگتر یا کوچیکتر توصیه می کنم از این بحثها راه نندازین!عواقب خوبی نداره!ثابت شده!
مسافر کوچولوی بزرگ!
من هم نه گفتهام بیشتر از شما بودهام ،
این جملات تا جایی که سواد ادبی من کمک می کنه هیچ بار حقوقی به واسطه توهین نداشته و نداره و تنها تراوشحات ذهنی یک پسر است در جمع هم جنسانش
و به هیچ عنوان مخاطب من خانمها نیستند بلکه مخاطب آقایانند..
ولی سعی در تغییر مسیر خواهم داشت!
تا حالا شده به افرادی برخورد کنیم که دنبال کسی می گردن که سرش داد بزنن یا فحش و بدو بیراه بهش بگن و به طریقی خودشون را خالی کنن. مثلاً بعضی از رانندهها سرشون را از شیشه بیرون می یارن و به راننده ماشین بغلی که مثلاً حق تقدم را رعایت نکرده، زشت ترین فحشها و توهینها را نثار می کنند. حتی بعضی وقتا یکی از دوستاتتون ممکنه با یه حرف کوچیک شما عکس العمل شدیدی نشون بده و بدترین حرفها را بزنه.
بعضی از آدما به ماشین زباله می مونن، از صبح تا شب می گردن و هرچی
انرژی منفی هست را از محیط اطرافشون جذب می کنن. مثل ماشین زباله که وظیفه اش اینه توی شهر بچرخه و زبالهها را جمع کنه. وقتی ماشین زباله پر میشه باید بارش را خالی کنه. آدما هم همینطور هستن وقتی بار زباله شون سر ریز شد باید بار را خالی کنن. پس دنبال کوچکترین بهونه ای می گردن که بارشون را خالی کنن.
هیچکس دوست نداره که یه ماشین زباله بیاد و بارش را روی سرش خالی کنه. واقعاً باید چیکار کنیم که ماشین زباله بارش را روی سر ما خالی نکنه؟؟ و مهمتر اینکه باید چیکار کنیم که یه وقت خودمون تبدیل به ماشین زباله نشیم؟؟
موضوع کم اهمیتی نیست، بهتره بیشتر درموردش فکر کنیم.