سلام دوستان!
من امین هستم. من حدود پنج سال هست که آقای علیخانی(ملقب به آقا فرداد
) را میشناسم و بیش از سه ساله که عضو مانشتم.
آشنایی من با آقای علیخانی مربوط به کاری است که در خدمت ایشان بودم و سبب اشنایی وادامه دوستی ما شد.
یه روز بحثی سر یه سوال کنکور بود و راجع به منبعش شدیدا" بحث بالا گرفت. خلاصه بعد از اتمام کلنجار ،یادمه اونموقع من تازه عضو مانشت شده بودم گفتم که یه فرومی هست باین نام. که اقا فرداد از من پرسید چی هست این فروم و بعدش اومدن عضو شدند.
راستش انتظار نداشتم که بیایند تو مانشت یه دفعه مدیر کل بشوند چون بنظرم او میتونه خیلی موثرتر و مفید تر از اینها باشه.
بخودشون هم این را بارها گفته ام ولی مثل اینکه نمیخوان اینجا را رها کنن یا شاید نمیذارن.
من خیلی چیزها از ایشان آموختم و همیشه روزهای خوش همکاری با ایشان تو ذهنم خواهد موند.
(یه چیزای دیگه هم میخواستم در تعریف از آقای علیخانی بگم ولی میدونم خوششون نمیاد حذف کردم)
آقای دکتر تنهایی را نمیشناسم ولی در خیرخواهی ایشان شکی ندارم.
ولی از شون درخواست میکنم آقا فرداد اگه خودشون مایل هستن باز نشست شون کنن. بهتره اینکار را به فرد دیگری بسپارند و بذارند ایشان به یه سری کارهای واجب دیگرش برسه. حیف وقت ایشان هست که اینجا صرف میشه(قصد دخالت ندارم ولی چون ایشان را بخوبی میشناسم میگم)
مانشت بنظرم رشدش اوایل خوب بود و شیب رشدش زیاد بود ولی الآن دیگه به اشباع رسیده و هر سال فقط اعضایش عوض میشن.
بیشتر یه تالار حال و احوال و گپ وگفت و ملاقات عمومی است. کنکور اصولا" چیز مزخرفیه ولی خب چون سوابق تحصیلی دانشگاهها خیلی با هم فرق میکنه ملاک دیگه ای فعلا" نیست. یه ملاکهای دیگه مثل شاگرد اولی هم که دیگه گند زده به دانشگاههای خوب. یعنی طرف با شاگرد اولی تو دانشگاهی که حتی یه صفحه کتاب مرجع یا یه تمرین یا امتحان جدی نبوده اومده نشسته تو یه کلاسی که بعضی پوستشون کنده شده تا یه لیسانس گرفتن.
نتیجه اینکه امیدوارم سالهای آینده ، کمی حال و هوای مانشت از سطح کنکور بیاد بالاتر و علمی تر بشه تا مثل قبل تک بماند.فقط موندن تو این سطح آینده خوبی نداره و حیفه از پشتوانه هاش مانشت بدرستی استفاده نمیکنه.
اما در مورد خودم باید بگم ارشدم را گرفته ام و فعلا" درگیر حل مسائل سربازی هستم. بعدش هم برای ادامه تحصیل از ایران میرم.
ایشالا شهردار نیویورک شدم یه تور میذارم بیایید اونجا همگی.