fatemeh69 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۷۷ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۳۱ March 2025 , 10:45 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای fatemeh69ای آموزنده ی توانا به من علمی بیاموز که سودمند باشد و مبارکتا از آن چراغی بسازم که راه را به من نشان دهد ودر آن راه تو را بجویم و دیگران را به سوی تو بخوانم ای راهنمای گمراهان. محمد مهدی رسولی |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
m@hboobe (11 مهر ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۲ ق.ظ) |
سلام فاطمه جان تبریک میگم گویا دکترا قبول شدین بعد از مدت های مدید اومدم مانشت چقدر تغییر کرده ![]() |
|
![]() |
Jooybari (23 تیر ۱۳۹۵ در ۰۲:۱۶ ب.ظ) |
سلام خانم دکتر. قبولیتون رو تبریک میگم. | |
![]() |
saba6000 (29 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۵ ب.ظ) |
سلام خانم احمدی.من میتونم ایمیل شمارو داشته باشم؟ یه مشورت میخوام در مورد علوم شریف.خیلی لطف می کنید اگه یه سول داشتم جواب بدبد. | |
![]() |
so@ (29 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۴ ق.ظ) |
تنها خداست که میداند “بهترین” در زندگیت چگونه معنا میشود! من در سال نو آن بهترین را برایت آرزو می کنم. پیشاپیش نوروزتان مبارک ![]() |
|
![]() |
so@ (09 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۳۱ ب.ظ) |
روزتون به صورت ویژه مبارک، انشالله دلتون جوون بمونه :* | |
![]() |
MiladCr7 (28 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۳:۳۹ ق.ظ) |
لطف خیلی زیادی به من دارید .واقعا بابت پیامتون ممنونم | |
![]() |
Menrva (14 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۵:۴۴ ب.ظ) |
fatemeh69, سلام خواهش میکنم عزیزم مرسی قربونت:-* |
|
![]() |
Menrva (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۱ ب.ظ) |
بهار آمد تا بگوید
حتی اگر نمی شود که همیشه سبز ماند, ولی می توان دوباره و دوباره و دوباره، سبز و پر شکوفه و پر از جوانه شد. سال نو مبارک امیدوارم سالی شاد و پربرکت رو پیشرو داشته باشین ![]() |
|
![]() |
so@ (29 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۱ ب.ظ) |
فاطمه جان حضورت سبزتو هیچ وقت یادم نمیره که شب ساعت ۱۲ داشتی برام نظریه توضیح میدادی شاید یادت نباش ولی من یادم![]() انشالله سال خوبی و پر از موفقیت را پیش رو داشته باشی ![]() |
|
![]() |
azad_ahmadi (14 آبان ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۸ ب.ظ) |
تبریک میگم بابت مدیریت شما. کاربر فعالی بودید انشاللا که مدیر فعالی هم باشید. موفق باشید. |
|
![]() |
software94 (11 آبان ۱۳۹۳ در ۰۹:۳۴ ق.ظ) |
مدیر شدنتون رو تبریک میگم. | |
![]() |
fimen (06 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۱ ب.ظ) |
تبریک میگم بهتون ![]() |
|
![]() |
A V A (04 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۶:۰۳ ب.ظ) |
خیلی بهتون تبریک میگم.شما جزو معدود افرادی بودین که دیدم بعد از قبولیتون همچنان پاسخ درسی بچه ها رو میدین. واقعا لایق همچین رتبه و همچین دانشگاهی هستین![]() |
|
![]() |
Morris (04 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۵:۱۰ ب.ظ) |
تبریک می گم ! شریفی شدید ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() البته کاملا مشهود بود ! |
|
![]() |
Morris (28 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۶:۴۲ ب.ظ) |
سپاس ![]() |
|
![]() |
afa90 (12 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۱۵ ب.ظ) |
سلام برای جلوگیری از حذف آی تی شریف و اضافه شدنش توی تکمیل ظرفیت لطفا این نامه رو امضا کنید و سریعا به ایمیل نوشته شده تو پست بفرستید.ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |