fatemesoleimani (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 02:59 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای fatemesoleimaniیاد خدا آرام بخش دلهاست |
نظرهای کاربران
|
|
sara9009 (15 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۸ ب.ظ) |
|
از صمیم قلبم تسلیت عرض میکنم ، از خداوند برای شما و خانواده محترمتان ، صبر و شکیبایی آرزو میکنم . |
|
shirin ftf (13 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۳۵ ب.ظ) |
|
سلام خوبین شما میتونید در نوشتن برنامه پرانتز گذاری ضرب ماتریس ها کمکم کنید. میخام یکی برنامه ای که نوشتم رو ببینه و اشکالامو بهم بگه ممنون میشم اگه کمکم کنید |
|
sara9009 (15 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۸ ب.ظ) |
|
گلم چون شاغل شدی برنامه نویسی رو بی خیال شدی؟ متوجه نشدم من همیشه پستای شما رو تو اون تاپیک دنبال میکردم ، دیدم یه مدت پست نذاشتید |
|
nobody90 (22 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۱:۱۱ ب.ظ) |
|
بسیار خب. حالا که خودتون اینطور راحتید خیلی هم خوبه.انشالله که موفق باشی | |
nobody90 (22 فروردین ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۲ ق.ظ) |
|
سلام وقت بخیر.امیدوارم خوب باشید. من هم دارم برنامه نویسی رو شروع به یادگیری میکنم.قبلا هم کد نویسی میکردم.زیاد تازه کار نیستم.ولی مدت مدیدی فعالیت نداشتم و حسابی از محیط و جوش دور بودم.از این شیوه شما که اومدید هر روز کاری تون رو توی مانشت به صورت بلاگ نوشید خوشم اومد.منم میخوام یه بلاگ بسازم و هر روز رو در مورد کارهایی که میکنم برنامه هایی که دارم و شکست ها و حتی شده ارور هایی که میبینم بنویسم.در واقع همون بلاگ نویسی به شیوه شما و سایر بلاگ نویسان.منتهی ما یک موضوع مشترک داریم.اگر مایل باشید بیابیم و خودمون نویسنده های این بلاگ بشیم و شاید بعد ها بتونیم یه تیم هم بشیم.در ابتدای راه هم هیچ مسئولیت و زحمتی برای طرف مقابل مون نداریم .دلمون خواست یه چیزی توی بلاگ مینویسیم و دلمون نخواست نمینویسیم.موافقید؟؟ |
|
diligent (19 فروردین ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۸ ق.ظ) |
|
سلام. خوبین؟ چه تاپیک خوبی زدین. یکی از بزرگترین حسن هاش از نظر من این بود که گاهی دیگرانی که کار کردن، میان نظر میدن و راهنماییتون میکنن. سلام ممنونم ،خواهش می کنم ،نظرلطفتونه |
|
sara9009 (26 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۸ ق.ظ) |
|
fatemesoleimani, خواهش میکنم عزیزم زنده باشی دوست عزیزم |
|
vesta (22 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۵ ب.ظ) |
|
ممنونم برای تبریک، لطف کردید خواهش می کنم ، ناقابل بود |
|
vesta (22 بهمن ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۹ ق.ظ) |
|
سلام جاو اسکریپت رو از رو چی میخونید؟ سلام من از فیلم های سایت دانشجویار + فیلم های زبان اصلی دارم +http://www.w3schools.com/ دارم می خونم کتاب Javascript the good parts راهم دانلود کردم بخونم |
|
Menrva (14 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۴ ب.ظ) |
|
بااجازتون شعرتون رو تو پروفایلم مینویسم. | |
fatemesoleimani (13 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۴ ب.ظ) |
|
ممنونم آقای Sadi_gh | |
Sadi_gh (12 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۴:۰۱ ب.ظ) |
|
تولدتون مبااااااارک | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |