ببخشید رک میگم! همیشه تو مانشت از این دست سوالا زیاد میشه و ۱سری افراد هم میان نظراتشون رو میگن. ولی ما فقط نظراتی رو قبول میکنیم که خوشمون میاد. بزارید مثال بزنم براتون. من پارسال آزمونای پارسه رو ثبت نام کردم. دلیلم هم این بود که کلا با پارسه بیشتر حال میکردم(همینطوری بی دلیل
) بعد راجب آزمونا که نظرات بقیه رو میخوندم، حالا چه تو مصاحبه ها چه جاهای دیگه، هرکی گفته بود پارسه بهتره، من با خودم میگفتم معلومه این حالیشه و آفرین بهش.
بقول یکی از دوستان متاسفانه ۱سری چیزا برای کنکور مد شده و چون بقیه انجام میدن، ما هم باید انجام بدیم. مثلا همین آزمونای آزمایشی چون مد شده همه باید شرکت کنن. بعضیا هم مث خود من با اون وضع افتضاحه سوالات آزمونا واسه خودمون فقط توجیه میکنیم که آزمون رو بخاطره مدیریت زمان و آشنا شدن با شرایط آزمون و از این چیزا میدیم.
دوست عزیز من اینجا ۱۰۰ خط دیگه هم تایپ کنم بازم شما اون موسسه ای که تصمیم گرفتی بری رو میری. اما شاید توصیه ای که من میکنم بدرد کسی بخوره:
آزمون آخر سنجش رو شرکت کنید.(اگه هزینه براتون مهم نیست، ۳تاشو شرکت کنید) سوالای کنکور ۹۳ و ۹۴ هم تا دوران جمع بندی به هیچ عنوان حل نکنید.(نگاه اجمالی بندازید که بفهمید از کدوم قسمتا سوال اومده) ولی حل نکنید. که از خودتون بصورت شبیه سازی آزمون بگیرید. راجع به شبیه سازی هم بعدا به وقتش توضیحاتی رو میدم.
موید باشید.