(۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: الهی، اگر ستارالعیوب نبودی ما از رسوایی چه می کردیم...!؟
الهی اگر چه درویشم، ولی داراتر از من کیست، که تو دارایی منی!
الهی از پای تا فرقم، در نور تو غرقم «یا نور السموات و الارض انعمتَ فَزِد!
الهی هرچه بیشتر دانستم نادانتر شدم بر نادانیم بیفزا!
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: شبانه کاشان رو جلوتر از رورانه اراک بزنم؟
شهریه اش مهم نیست/ سطح علمی کاشان فکر کنم بالاتره؟
(۲۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ق.ظ)alime نوشته شده توسط: دوستت دارم پریشان، شانه میخواهی چه کار؟
دام بگذاری اسیرم، دانه میخواهی چه کار؟
و رونالدو عزیز که با جملاتشون همیشه خنده به لب میشیم
(۲۶ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: آخه چرا شان مدرک مهندسی رو میارید پایین و میخاید برید پشت باجه بشینید و اسکناس دسته کنید ؟؟؟
(۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: وصل تو اجل را ز سرم دور همی داشت/
از دولت هجر تو کنون دور نماندست/
نزدیک شد آن دم که رقیبان تو گویند/
دور از رخت این خسته رنجور نماندست/
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۲ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: مابه التفاوت کنکور
آقا من بلد نیستم.تاحالاتوعمرم نامه ننوشتم پست کنم.پاکت نامش مخصوصه؟بایدازکجابگیرم؟
(۰۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mosavat نوشته شده توسط: من همین امروز عضو سایت شدم و به جمع مانشتیها پیوستم و به سهم خودم از بنیانگذار سایت( آقای تنهایی )تشکر ویژه میکنم
میخواستم بپرسم آیا کسی میتونه راهنمایی کنه حل المسایل فارسی گریمالدی مال کی خوبه ؟
و آقای لهمشد با تاپیک به یاد موندنیشون
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: می خواستم یه پیشنهادی بدم و اینکه تو سایت یه کار فرهنگی کرده باشیم و این رو تقدیم کنیم به
حضرت بقیه الله اعظم (حضرت مهدی (عج ) ) , به اینصورت که به ازای هر خواندن دعای فرج یک واحد به اخرین عدد اضافه کنید
و سارای عزیز دوست خوبم
(۲۶ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۳۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: چقدر آدم برفیت دوست داشتنیه!!!
من هر وقت آدم برفی درست کردم یه نامردی زده خورد و خمیرش کرده
دیگه ریسک نمی کنم
منصوره جان با مشوره های مفید درسی
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: باز شما حداقل ۵ سانت برف دیدید!!! ما که باید آدم خاکی درست کنیم!!!! الآن من دقیقاً ۱۳ ساله برف ندیدم!!!! (البته به جز در تلویزیون - منظورم از نزدیک بود)
خوش به حالتون باز یه گلوله برفی درست کردید!!!
(۲۵ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: تا شقایق هست زندگی باید کرد.برای شقایق ما نمیشه تایی گذاشت پس همواره توکل همگی به خدا باشه.با آرزوی موفقیت.
و دوست گلم مسافر کوچلو
(۲۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من امسال سال سوم هستم.می خوام امسال شروع کنم.فکر کنم اگر بیشتر از یه نفر باشیم تو برنامه ریزی بیشتر به برنامه ریزیمون مقید می شیم.
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: آره گل گفتی خواب خیلی مهمه، من که خیلی خوابو دوست دارم، استعداد خوابیدن ۱۲ ساعت در روز هم دارم ولی سعی میکنم از ۹ ساعت بیشتر نخوابم
اگه بتونم کنترلش کنم حس میکنم رتبه خوبی بیارم
(۲۲ دى ۱۳۸۹ ۰۷:۴۸ ق.ظ)zr2358 نوشته شده توسط: با تشکر از آقای دکتر
نکات بسیار خوبی را متذکر شدند
منم صبح به محض اینکه چشمام رو باز می کنم قبل از اینکه صبحانه بخورم! میام پای مانشت ببینم چه خبره
خیلی وقتا حتی نمازمم می افته واسه بعد از مانشت!!
می خوابم خواب مانشت می بینم، خواب می بینم یکی جواب سوالمو داده و مشکلمو حل کرده!
(۰۵ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: از ظاهر و حجم کتاب گریمالدی نترسین! کتاب خیلی روان و نسبتا ساده ای هست
این رو به این خاطر میگم چون خودم هم از همین کتاب استفاده کردم
ولی نکته اصلی در استفاده از گریمالدی تمرینات انتهای هر فصل و همین طور مثال های متن درس هست
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که میبینم بد آهنگ است..
بیا ره توشه بربندیم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ...
ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است....
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: بسیار بده که سوالارو ۶ تا کردن. اولا باعث میشه سوالا غیرمنطقیتر بشه بعدشم نمره منفی تاثیرش بیشتر میشه
من فکر کنم یک سری آدم عقده ای که بعد از اینکه کلی بدبختی کشیدن تا به یه جایی رسیدن نشستن سوال طرح کردن
تا کسی که خونده باشه نتونه کاری کنه.
(۱۸ دى ۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: من تازه عضو این سایت شدم و خیلی ناراحتم که اینقدر دیر به جمع شما ملحق شدم واقعا فروم عالی ایه.
(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دستان من یک سوال دارم برای آنهای که کلاس کنکور رفتند تا از تجربه آن دوستان استفاده کنیم که کدام کلاس های کنکور برویم که واقعا برای آدم مفید باشد پارسه یا خواجه نصیر؟ با ذکر اساتید مثلا کلاس ریاضی مهندس کریمی بهتر هست یا دکتر دکتر معتقدی
(۱۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: سلام دوستان..
من نمی دونم چرا بعد این همه دوره کردن همه چی یادم میره..
حالا تست تالیفی از کجا بیارم (کتب هست ؟)که بتونم لااقل با تست درسهارو مرور کنم؟
و نوبتی هم که باشه نوبت دوست عزیزم مرجان یا همون مرجان سوالی
(۰۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: با سلام
سال نو مبارک
از مطالب مفید سایتتون این منابع را انتخاب کردم به نظرتون کافیه
درسی نیست که مرجع بخواد و ننوشته باشم؟......
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: من پارسال زبان سراسری رو ۲۱ درصد زدم (یعنی سصح زبانم متوسطه رو به پایینه!) اما وختی کنکور آزاد شرکت کردم تبدیل شدم به یه قهرمان و انقدر سوالا مسخره و آسون بود که ... زبان ۱۰۰ زدم !
باز تعجب کردی!؟
به یاد موج که با اومدنش موج جدیدی تو مانشت ایجاد شد
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: تو میگفتی وفا دارم محبت را خریدارم ولی دیدم نبودی
توگفتی آن حبیبم من که بر دردت طبیبم من ولی دیدم نبودی
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: دوستان این همه گفتین و گفتیم ،آخر یکی از این رتبه خوبا پیدا نشد رمز موفقیتشو بهمون بگه.. مملکته داریم؟!
(۲۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: خندید باغبان که سرانجام شد بهار
دیگر شکوفه کرده درختی که کاشتم
دختر شنید و گفت چه حاصل از این بهار
ای بس بهارها که بهاری نداشتم
خورشید تشنه کام در آن سوی آسمان
گویی میان مجمری از خون نشسته بود
می رفت روز و خیره در اندیشه ای غریب
دختر کنار پنجره محزون نشسته بود
و esi عزیز که امیدوارم امسال رتبه ی خوبی بدست بیارن اونی که لایقشه
(۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: هفت سین کامپیوتری :سیپسر(به یادکتاب طراح نظریه زبان امسال !!!!!!!!!!) و سی اف (زبان آزاد از متن !!!!)
سی ال آر اس CLRS( به یاد طراحان الگوریتم که امسال هیچ کدومشون حضور نداشتن !!!!!!!!!!)
شرمنده اگه خوبشو پیدا نکردم و همش یادی از کنکور بود !!!!!!!!!
matina خانم که شریفی امسالمونه
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: باسلام به همه دوستان مانشتی ام.
من رتبه ۲۸۳نرم افزار راآوردم فقط انتخاب تهران رادارم به نظرتان براساس احتمال قبولی بیشترچه دانشگههای ازتهران رااول بزنم؟اصلا احتمال قبولی تهران رادارم؟
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: خدایا اون پشت پرده چه خبره؟تو این سه ماهی که از کنکور گذشته اینا چی کار داشتن می کردن پس؟خدا بهمون رحم کنه
(۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ق.ظ)aminamini نوشته شده توسط: آخ آخ
نگید چارشنبه سوری
بگید میدون جنگ و خون و خونریزی
اسمش میاد تمام بدنم شروع میکنه به لرزیدن
(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: به نظر من قران خیلی کتاب با معنی هست نمیشه به این راحتی تفسیر کردقرآن نیاز به تفکر زیادی داره به نظر من کسی که می خواد واقعا قران بفهمه باید در تمام مراحل زندگی از اون استفاده کنه نه فقط یک دوره چند ماهه یا چند ساله
خیلی از کشفیات که الان کشف شدن قبلا توی قران بودن مثل چرخش زمین که بعد از چقد وقت کشف شد
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: سلام با ۱۳۱ هوش کجا میتونم بیارم. کسی خبر داره آخرین رتبه های قبولی روزانه تهران و شریف و امیرکبیر پارسال چند بوده؟
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: کجایید ای مردان بی ادعا بگین دیگه که ما استفاده کنیم خواهشن از منابع کمک کنید عزیزان
(۳۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: من تازه امروز عضو مانشت شدم
من درسم تمام شد . و واسه ارشد ۹۱ شروع کردم. کامپیوتر- نرم افزار هستم.
خوشحال میشم با شما همراه بشم.
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط: اما او دیگر با خودش «صادق » نیست.
او الان یک بازیگر است. همانند بیشتر مردم!
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Jabar-Asadi نوشته شده توسط: ن ای تی بودم و میخوام برای سال اینده مهندسی هوش شرکت کنم . سوالم اینه که با وجود تفاوت های زیاد بازم اگه تلاش بکنم امیدی هست ؟ تا حالا کسی رو دید این کار رو بکنه ؟ من امسال روی ای تی سرمایه گذاری زیاد نکردم و رتبم شد ۸۹۳ . چون ظرفیت ای تی خیلی پایینه میترسم سال اینده هم نتونم تهران قبول شم .....
(۲۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من امسال میخوام معماری شرکت کنم و همونطور که خودتون میدونید درگرایش معماری از درس طراحی الگوریتم سوالی مطرح نمیشه
میخواستم ازتون سوال کنم برای خوندن درس ساختمان داده از کتاب clrs چه فصلهایی از این کتاب کل مباحث ساختمان داده پوشش میده؟
(۰۴ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: من فقط به امید دکتری حتی لیسانس رو خوندم ... اگه بدونم دکتری ای نیست، ارشد رو هم نمیخونم.صد البته دکتریی دانشگاه های رده های بهتر از دانشگاه های ایران، بهتر از ایران هست ... امکانات، استادها، محیط، .........
حتی اینها هم نباشه یه تجربه ای در زندگی کسب میکنیم.
و اما هاتف عزیز که همیشه با جزوه و ویس هاشون کمک حالمون بودن.
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ترس؟! ترس که واژه خوبی نیست!
کنکور یه مسابقه است، هر کس تلاش بیشتری کنه نتیجه بهتری داره
چند روز پیش که نتایج اعلام شد، شمسی پور هم ۳ تا رتبه دو رقمی داشت
(۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من کتاب حقیقت( پارسه )رو برای سیستم پیشنهاد میکنم و برای تست هم کتاب حقیقت رو به موسوی طیبی ترجیح میدم . یه جمله هم از رتبهی ۱۶ هوش امسال میگم: اگه یه کتاب باشه که بشه جایگزین مرجع کرد کتاب حقیقت( پارسه )هست .
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: دوست عزیز ساره (خانم/آقا) اگه تو ۱ سال بوده من ۳ سال بوده ولی بلاخره به اون چیزی که خواستم رسیدم و خدارو شکر امسال رتبهام تهرانو میرسونه اما یه چیزی بگم نه برا این که آروم شی برا اینکه بدونی واقعیت چیه واقعیت اینه که باید بزاری ۱ ماه یا دو ماه که گذشت اونوقت تصمیم بگیری دقیقا من روزای اول که کنکورم خراب میشد خیلی ناراحت بودم ساعتها اشک میریختم اما از لطف خدا راه درستو انتخاب کردم و میدونو خالی نکردم و ۳ بار کنکور دادم روزی ۱۰ ساعت درس می خوندم اخرشم به هدفم رسیدم توصیه من اینه که فعلا تصمیم نگیر