(۲۳ فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: گیریم که حرف شما درست باشه و تو ایران این نسبت برقرار نباشه . اخبار روسیه رو که دیگه ما نمی گیم، خودشون میگند . اونجا این نسبت ۶ به ۱ هستش . اگه فکر می کنی اونم دروغه، باشه مشکلی نیست . فرض کن یه کشور دیگه ای این نسبت رو داشته باشه یا فرض کنه جای دنیا این نسبت برقرار باشه . می خوام بدونم اگه این نسبت باشه اون موقع این حکم از نظر شما درسته ؟
اگه پاسختون مثبت باشه، پس ما یه کشف مهم انجام دادیم . دلیل وجوی این حکم کشف شد .جالبهها! اون وقت اگه یه جای دیگه دنیا این نسبت برعکس باشه یعنی تعداد مردها زیاد باشه و زنها خیلی کم، می شه عکس این حکم عمل کرد ؟ یعنی یه زن چند تا شوهر ؟ مسلمه که از نظر اسلامی نمیشه . اما همین نشون میده استدلال این که در جامعه اول
"آخی اون زن های بیچاره گناه دارند که شوهر ندارند "، از اساس غلطه . چون در عکسش هم باید گفت "آخی اون مرد های بیچاره گناه دارند که زن ندارند "( تو جامعه ای که نسبت مردها خیلی زیاد هست به زنها )
قطعاً پاسخِ من مثبت نیست!
اما الآن دارم به این فکر میکنم که ممکنه آدم هایی باشن که این حکم از نظرشون ایراد نداشته باشه!
یعنی شاید مردهایی باشن که به نظرشون طبیعی باشه که همسرشون به کس دیگه ای هم علاقه داشته باشه و برعکس، شاید زن هایی هم باشند که به نظرشون طبیعی باشه که همسرشون به کس دیگه ای هم علاقه داشته باشه!
آیا باید کمبودهای جامعه رو با share کردن همسرها جبران کرد؟
اصلاً اعتقاد ندارم کسی که همسر نداره، مستحق دلسوزیه! (چه زن چه مرد) آدمها توانایی این رو هم دارن که تنها زندگی کنن (اگه از نظرهای دیگه کمبود نداشته باشن) ما توی اقواممون یه خانم ۴۰ ساله ای هستند که مجردن و اون قدر آدم موفقی هستند و زندگی خوبی دارند که همه میگن «خوش به حالش که شوهر نداره»
به نظر من توی جامعهی سالم، آدماش ماکزیمم یه همسر دارن! و حتی اگه نسب بین زن و مرد متعادل نباشه، اون وقت یه عالمه آدم مجرد شاد داشته باشه!