پس اون ایمیلها (که صندوقتون پره) به خاطر این تاپیک بود، خوب شد پیداش کردم یکی از سوالات ذهنیم برطرف شد
ولی یه سوال دیگه، چرا از من ۲ بار انظار می ره تو این تاپیک شرکت کنم؟
الان نمی تونم نظری دربارهی خارج یا داخل، یا حتی اصلاً دکترا خوندن یا نخوندن بدم. تا یکی دو سال قبل اصلاً اعتقادی به خارج رفتن نداشتم، اما تو این یه سال آخر یه مقدار نظرم عوض شده. دانشگاهی که کارشناسی رو توش خوندم اصلاً جای خوبی نبود (شاهد)، این قضیه تو همین یه سال خیلی بهم فشار آورد طوری که در مورد رفتن مرددم کرد. الان باید ببینم وضعیت تو یه دانشگاه خوب چطوره، شاید بعد از ترم یک ارشد بتونم درباره ش نظر بدم. ولی قطعاً اگه یه موقع بخوام برم جایی می رم که حداقل خودم رفتنم رو فرار ندونم.
دربارهی ادامه دادن یا ندادن، علاقه دارم ادامه بدم. هم به خاطر خود علم، هم اینکه بعد از یه کنکور کارشناسی ناموفق الان موفقیت مزه کرده
اما اگه ببینم شرایط با فوق لیسانس بهتره شاید ادامه ندادم. البته الان یه فکرای خامی تو ذهنم هست که نمی دونم ۳-۴ سال دیگه هم بخوام عملیشون کنم یا نه، تو فکرم هست بعد از اینکه کامپیوتر رو تموم کردم برم یه رشتهی دیگه (احتمالاً هنری) رو از اول بخونم. هنوز هیچ فکری راجع بهش نکردم، فقط چند وقت پیش از ذهنم گذشت.