(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: به نظر من درس خوندن و پیشرفت علمی می تونه خیلی خوب باشه.حداقل شاید برای من که درس را فقط از روی علاقه می خونم.و از روی قریحهی برای ارشد خوندم.
ولی بازم احساس می کنم که برای رسیدن به این هدف علمی مون داریم تاوان سنگینی می دهیم.!و خیلی از چیزها را زیر پا گذاشتیم.خیلی از برنامه های مهم زندگی که باید هرکدوم در زمان خودشون شکل بگیرند تا زیبایی خودشون رو نشون بدهند قربانی تحصیل علم شدند.
بدی رشته های مهندسی اینه که وقتی واردش شدی فقط باید درس بخونی و فرصت هیچ فعالیت غیر علمی دیگه ای در کنارش نیست.
یه وقتی سرت رو بلند می کنی و می بینی که تمام جوونی و عمرت رفته و جز یک مدرک علمی چیز دیگه ای از این دوران به دست نیاوردی.درسته پیشرفت کردیم ولی پیشرفت در یک بعد نه تنها سودی نداره می تونه زیان آور هم باشه.
آخرین باری که به یکی از هنرهای مورد علاقتون پرداختید کی بوده؟
حرفهای شمارو تا حدودی قبول دارم،میدونید من به یه اصلی تو زندگی اعتقاد دارم اونم اینه که اگه کسی میخواد یه چیزی یا چیزایی به دست بیاره باید یه چیزی یا چیزایی رو از دست بده،یعنی هزینشو بپردازه.
ما در حال حاضر که تو اوج جوونی هستیم و میتونیم عشق دنیا رو کنیم داریم درس میخونیم اونم از نوع کنکور و ارشد(یعنی یه جورایی ریسک)،برای اینکه آینده خوبی داشته باشیم یعنی داریم هزینه آینده خوب داشتنو میپردازیم.
من فک کنم یه تاپیک دیگه ای بود که در این مورد صحبت کرده بودن دوستان،این بحث خیلی مفصله.
خودم به شخصه قبول دارم برای این کنکوری که دادم خیلی زحمت نکشیدم(نسبت به سایر دوستان که از تابستون و بعضا از بهار شروع کرده بودن)،من از اواخر مهر شروع کرده بودم و تازه دیپلمم هم فنی بود یعنی باید هزینه بیشتری پرداخت میکردم نسبت به سایر افرادی که تو دانشگاههای معتبر درس خوندن و تو کارشناسیشون خوب درس خوندن(مثه من شب امتحانی و اهل خوشگذرونی نبودن)،که خوب پرداخت نکردم،ولی سعی می کنم تا کنکور آزاد مابه التفاوتشو بریزم به حساب سنجش!
البته این هزینه دیگه اونقدم زیاد نیست که "وقتی سرت رو بلند می کنی و می بینی که تمام جوونی و عمرت رفته و جز یک مدرک علمی چیز دیگه ای از این دوران به دست نیاوردی"
کافیه از این سد کنکور رد بشیم،دوباره برمیگردیم به زندگی!(خود من که تو دوره کارشناسیم نهایت کیفو کردم! مخصوصا ترم یک ناپیوسته که شمال بودم)
آخرین باری هم که به هنرهای مورد علاقم پرداختم تا قبل مهر ماه امسال بود! اما همش به خاطر این بود که همونطور که گفتم تو دوره کارشناسیم زیاد فعال نبودم وگرنه مصاحبه های این رتبه برترا رو که میخونین میگن ما روزی ۶_۵ ساعت درس میخوندیم و به همه کارای دیگمونم میرسیدیم رتبشونم خیلی خوب شده.