mosaferkuchulu (--------) پاسخ درست: ۴ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۲ آذر ۱۳۸۹ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۳ November 2024 , 12:26 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای mosaferkuchuluسپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیمپس به نام زندگی هرگز مگو هرگز. |
نظرهای کاربران
|
|
azad_ahmadi (17 تیر ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۹ ق.ظ) |
|
چندوقتی هست که حضورتون تو انجمن کمرنگ شده. انشالله که مشکلی نباشه و هرجا هستین سلامت و موفق باشید. |
|
SaMiRa.e (22 اسفند ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۵ ب.ظ) |
|
سلام سایز عکسی که گذاشتید خیلی زیاده نمیشه دکمه سپاس زد ، گفتم فعلااینجا تشکر کنم ، قشنگ بود ، ممنون |
|
Helmaa (20 اسفند ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۹ ب.ظ) |
|
سلام امضاتون بسیار زیباست |
|
danialfx2 (15 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۹ ب.ظ) |
|
mosaferkuchulu, بله . دقیقا همینطوره . |
|
danialfx2 (15 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۲ ب.ظ) |
|
سلام دوست قدیمی خوشحال شدم پیام دادی. راستش حالم زیاد خوش نیست. اومدم خودم رو با خوندن تاپیک ها و پست های مختلف سرگرم کنم !! البته ۲ سال پیش دوست. پارسال هیچی. امسال اشنا !!! رد من رو از کجا زدید؟ |
|
blackhalo1989 (03 بهمن ۱۳۹۱ در ۰۱:۰۹ ب.ظ) |
|
mosaferkuchulu, به چه چیزایی دقت می کنید! بیشترین تعداد پست غیر مدیر برای مسعوده نه من! امیدوارم موفق باشید تو کنکور | |
هاتف (۲۲ آذر ۱۳۹۱ در ۰۸:۴۲ ب.ظ) |
|
mosaferkuchulu, ممنون. | |
Parva (07 آذر ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۵ ب.ظ) |
|
ما دلمون واست تنگ میشه گهگاهی چیزی برامون بنویس. | |
Bache Mosbat (21 شهریور ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۰ ب.ظ) |
|
مسافر کوچولو غیبتت زیاد شده | |
m_rezapour (20 تیر ۱۳۹۱ در ۰۲:۵۴ ب.ظ) |
|
پیام خصوصی نمیتونم چون محدودیت داره. فکر میکنم کمکم میکنه. فقط خودتون انجام دادید یا .... چون اگه اینترنتی باشه استاده میفهمه ! این ای میلم هست. m_rezapour90@yahoo.com واقعا ممنووووووووووووووون |
|
Bache Mosbat (28 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۳ ق.ظ) |
|
نیکی و پرسش؟ لطفا با روحیات من سازگار باشه |
|
Bache Mosbat (26 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۲ ب.ظ) |
|
استقبال می شه . ولی حتما شمشیر داشته باشه | |
Bache Mosbat (22 خرداد ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۰ ب.ظ) |
|
اصلا فی الواقع هدف از چنین آواتاری ترس بچه ها بوده | |
هاتف (۱۱ اسفند ۱۳۹۰ در ۱۱:۰۴ ق.ظ) |
|
دانشجو افتخار پلی تکنیک پلی تکنیک، افتخار دانشجو |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |