(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ)vovin نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ)vovin نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: سلام دوستان،
قصد دارم به دوستانم تو این سایت کمک کنم ،کارناممو در یکی از تاپیک های این سایت گذاشتم. مسیر کنکور ارشد رو با همهی پائین و بالاش پشت سر گذاشتم، میدونم اوناییکه قصد خوندن برای آزمون ارشد رو از امسال دارن، ممکنه کمی مشکل تو بعضی مباحث داشته باشن، بخاطر همین قصدم براینه، تا می تونم و در توانم باشه کمک کنم
ایمیل من هم: asgharian_87@yahoo.com
میشه لطفا روش خوندن و جمع بندی تونو بگید ،با تشکر
سلام، من یه دور کامل درسارو دوره کردم، و درحین خوندن درسا و فصول خونده شده تستاشو هم همراهش بررسی کردم بعدش همش مرور مباحث و تکرار تستایی که بیشتر باهاش مشکل داشتم
اگه ریزتر سوالتونو مطرح کنید
میتونم کاملتر جواب بدم
مثلا اگه از تابستون شروع کردین چه درسایی و با هم میخوندین برنامه ریزی تون چه شکلی بوده ؟ پایه تون قوی بوده آیا؟ تو چه درسایی رفرنس خوندین؟
برای تسلط و تثبیت چیزایی که یاد می گرفتین از چه روشی استفاده کردین؟ به چه صورت مرور می کردین؟ از کی رفتین سراغ تست زدن؟ از کلاس کنکور هم استفاده کردین آیا؟ من پایهی متوسطی دارم چون بیشتر دنبال کار کردن بودم رو درس تمرکز نکردم فک می کنین از چه امکاناتی استفاده میشه کرد که موثرتر باشه در کنار درس خوندن ؟(منظورم اینه که کلاس رفتن یا save کردن زمانی که میبره واسه مطالعه؟) من از دبستان تا حالا یادم نمیاد درسی رو بیشتر از یه بار واسه امتحان خونده باشم اما اگه فرصت می کردم یه دور رو تموم کنم نمره خیلی خوبی می گرفتم واسه همین اصلا با سیستم دوره کردن درسا آشنا نیستم حالا هم که ۱۳-۱۴ تا درس هست که مرور کردنشون خیلی مهم میشه . اگه روش شما رو بدونم خیلی خوشحال میشم.مرسی
آره من از تابستون شروع کردم، من معمولا در روز ۲ درس مشترک و ۱ درس ریاضی و ۱ درس اختصاصی میخوندم، دو درس آمار و ریاضی مهندسی رو اول به صورت موازی خوندم و تموم کردم و بعداز اون ۲ درس دیگرو شروع کردم و خلال اون برای اون ۲تا درس تستای مختلف و مرور داشتم، تو درسای تخصصی هم الگوریتم و پایگاه رو اول شروع کردم
درمورد قوی بودن پایه، نه اصلا پایهام اون چنان قوی نبود ،من سعی کردم تاجایی که میشه رفرنس بخونم واسه الگوریتم ،ساختمان داده، سیستم عامل، نظریه زبانها، طراحی پیاده سازی زبانها، کامپایلر، مدار منطقی
در مورد مرور وتسلط من روش خاصی نداشتم، فقط مباحث مهم در دور اول های لایت میکردم و بالای صفحهی مورد نظرش مینوشتم، بعدا دوباره اول به این نکات توجه می کردم ،
من بعد از این که یک فصل از درسی رو میخوندم و فکر میکردم مسلط شدم، بعداز ۲ روز یک تایمی رو بین درسام بهش اختصاص میدادم ،تا تستاشو بزنم و ببینم چیزی ازش یادم مونده یا نه ،چقدر مسلطم
درمورد اینکه کلاس رفتن یا نه، نه کلاسی نرفتم، واقعا احتیاجی براش نمی بینم، اما در مورد شرکت تو آزمون آزمایشی، قویا توصیه میکنم، اونم از اول
روش مرور روش چندان پیچیده ای نیست، شما از الان شروع کنید ،تا پایان مهر قطعا تمام کتابارو خواهید خوند، بعدش برمیگردید و تست و مرور میکنید و مباحثی رو که حس میکنید، براتون مشکل شده یا کمتر تو یادتون مونده، وقتی رو تعیین میکنید که دوباره بخونید، دیگه از مهر انقدر این کارو تکرار میکنید تا تمامی مباحث براتون جا بیوفته.