Potential (داره مانشتی ها رو بالا می بره) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۲ December 2024 , 07:01 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Potential"Many of life 's failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up " |
نظرهای کاربران
|
|
eifama1394 (07 تیر ۱۳۹۴ در ۱۲:۱۵ ب.ظ) |
|
سلام ببخشید شما تو حوزه crowdsourcing کار کردین؟ | |
barca (18 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۹:۳۲ ب.ظ) |
|
مرسی! | |
barca (18 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۸ ب.ظ) |
|
ای کی گفتی یعنی چه؟ یاشاسین آذربایجان! ) |
|
barca (18 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۴ ب.ظ) |
|
شومو شماست به لحجه شیرازیه! خواهش می کنم شومو |
|
barca (18 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۱۷ ب.ظ) |
|
شومو رسیدن بخیر! | |
انرژی مثبت (۲۷ اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۶ ب.ظ) |
|
سلام خانم potentail. حال شما چطوره دوست قدیمی؟ ان شالله خوب و خوش و سلامت باشید . مزاحم شدم سال جدید رو پیشاپیش تبریک بگم خدمتتون و ارزوی سال خوبی رو براتون داشته باشم | |
darya62 (30 آذر ۱۳۹۳ در ۰۲:۰۵ ق.ظ) |
|
سلام خوبید؟ من رشته م نرم افزاره و نیاز فوری به یک پروپوزال آماده دارم میشه کمکم کنید؟ |
|
reza6966 (05 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۴۳ ق.ظ) |
|
سلام دوست عزیز , خوبید ؟ شما دانشجوی خواجه نصیر هستید یا بودید ؟ من در مورد دانشگاه و همچنین استاتید خواجه نصیر سوال داشتم از شما , اما صندوق پیام شما پر بود و نشد براتون پیام ارسال کنم ممنون میشم راهنمایی کنید |
|
diligent (01 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۹ ق.ظ) |
|
ممنون.. منم بهترین آرزوها رو برای شما دوست خوبم دارم :-) | |
diligent (04 آذر ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۴ ب.ظ) |
|
سلام دوست گرامی، زیاد سر نمیزنید........ یه ارسال ازتون خوندم، یاد اون وقتا که همش بهتون پیام خصوصی میدادم افتادم؛ گفتم یه حال و احوالی بپرسمخوب هستید که؟ | |
ana_12345 (29 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۸ ق.ظ) |
|
سلام . من توی انجمن چند جا توضیحات مفید شما درباره رشته مدیریت سیستم های اطلاعات خواجه رو خوندم و خیلی برای انتخاب رشته دیدم رو باز کرد . گفتم یه سوال کنم ایا درباره ایتی پزشکی هم چیزی می دونین ؟ از کجار می تونم اطلاعاتی درباره این رشته، موضوعاتی که روش کار می کنن ، دکترا در خارج از کشور، شغل و ....... پیدا کنم ؟ | |
Sunshine Off (07 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۱۶ ب.ظ) |
|
دوست خوبم منم دوستت دارم ممنونم.موفق باشی. | |
انرژی مثبت (۲۷ آذر ۱۳۹۱ در ۰۵:۴۰ ب.ظ) |
|
امضای زیبایی دارید "Many of life 's failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up ! " |
|
Potential (09 مهر ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۶ ب.ظ) |
|
خواهش میکنم | |
diligent (09 مهر ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۰ ق.ظ) |
|
ممنونم ازت. انشالله که شما هم موفق باشی. میخواستم توی پیام خصوصی تشکر کنم ولی امروز اینقد پیام دادم که سیستم اجازه ارسال بهم نداد | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |