Maryam-X (maryam x) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۱۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۵ خرداد ۱۳۸۹ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۲ March 2025 , 04:34 AM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۴۹/۱+
|
|
![]() |
امضای Maryam-Xزندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد. |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
Fardad-A (17 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۳۳ ب.ظ) |
سلام من هم خوشحالم شما را می بینم. کلا" قدیمیها خاطرات خوب مانشت قدیم را زنده میکنن. اونروزها که خونه و زندگی مجازی مون را آورده بودیم وسط مانشت ![]() مثل همه چیزهای طبیعی و قشنگ که امروزه نمونه پلاستیکی یا چینی شون دراومده ،انگار اینجا هم همونجور شده. مثل زاینده رود پرآب که الآن بیشتر یه زمین بازی خاکی شبیه شده ، مانشت هم در گذر سالها تغییر کرد. امیدوارم خوب و سلامت باشید. مدتی است اینجا مشغولم تا بعضی حرفهای سوال برانگیز عهد جوانی ام که موجب سوال شده و میشود یا شوخی های عهد شباب که ممکن است در سنین بالاتر جلف بنماید را از مانشت بزدایم.(یاد قدیما شد ادبیاتم هم تغییرکرد ![]() ![]() ممکنه در آینده نباشم اینجا. بهتره شبهه ای برای نسل آینده مانشتی ها پیش نیاد. ![]() |
|
![]() |
Maryam-X (08 دى ۱۳۹۳ در ۰۹:۰۲ ب.ظ) |
خواهش می کنم خانوم گلی انشااله همیشه شاد و پر انرژی باشید. |
|
![]() |
Mänu (06 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۵۱ ب.ظ) |
زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.امضاتون به من خیلی انرژی داد.مرسی به خاطر امضای قشنگت مریم جوووون | |
![]() |
parasto (06 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۷ ب.ظ) |
خیلی خیلی امضاتون قشنگه | |
![]() |
انرژی مثبت (۲۷ آذر ۱۳۹۱ در ۰۵:۳۷ ب.ظ) |
امضای زیبایی دارید ![]() "زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد. " |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |