Maryam-X (maryam x) میزان هدیه: ۱۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۵ خرداد ۱۳۸۹ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 03:26 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای Maryam-Xزندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد. |
نظرهای کاربران
|
|
Fardad-A (17 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۳۳ ب.ظ) |
|
سلام من هم خوشحالم شما را می بینم. کلا" قدیمیها خاطرات خوب مانشت قدیم را زنده میکنن. اونروزها که خونه و زندگی مجازی مون را آورده بودیم وسط مانشت مثل همه چیزهای طبیعی و قشنگ که امروزه نمونه پلاستیکی یا چینی شون دراومده ،انگار اینجا هم همونجور شده. مثل زاینده رود پرآب که الآن بیشتر یه زمین بازی خاکی شبیه شده ، مانشت هم در گذر سالها تغییر کرد. امیدوارم خوب و سلامت باشید. مدتی است اینجا مشغولم تا بعضی حرفهای سوال برانگیز عهد جوانی ام که موجب سوال شده و میشود یا شوخی های عهد شباب که ممکن است در سنین بالاتر جلف بنماید را از مانشت بزدایم.(یاد قدیما شد ادبیاتم هم تغییرکرد) ممکنه در آینده نباشم اینجا. بهتره شبهه ای برای نسل آینده مانشتی ها پیش نیاد. |
|
Maryam-X (08 دى ۱۳۹۳ در ۰۹:۰۲ ب.ظ) |
|
خواهش می کنم خانوم گلی انشااله همیشه شاد و پر انرژی باشید. |
|
Mänu (06 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۵۱ ب.ظ) |
|
زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.امضاتون به من خیلی انرژی داد.مرسی به خاطر امضای قشنگت مریم جوووون | |
parasto (06 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۷ ب.ظ) |
|
خیلی خیلی امضاتون قشنگه | |
انرژی مثبت (۲۷ آذر ۱۳۹۱ در ۰۵:۳۷ ب.ظ) |
|
امضای زیبایی دارید "زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد. " |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |