(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ب.ظ)mzha نوشته شده توسط: تبریک میگم بابت رتبه خوبتون شمامشترک روعالی زدید۷۰درصدخیلیاازجمله خودمن منابعی که انتخاب کردیم همین منابع شمابودولی درصدمن خیلی خوب نشد میشه رمز موفقیتتون روبگید؟چطوراز۱۷درصدپارسال رسیدید۷۰درصد؟؟
ممنون دوست عزیز همچنین شما تنها چیزی که فکر میکنم خیلی کمکم کرد این بود که خیلی تست زدم شاید هر کتاب رو بیشتر از ۴ بار حل کرده باشم، یکبار عادی میزدم، مشکل دارها رو علامت گذاری میکردم و بعد اونها رو دوره میکردم در کل بیشتر از اینکه بخونم تست زدم و مسئله حل کردم
در مجموع اونقدری تست زده بودم که تمام تیپها رو حفظ بودم و تا سوال رو میدیدم جوابش جلو چشمم بود سر همین توی کنکور هر سوال رو که میدیدم قشنگ میفهمیدم طراح خواسته چه نکته انحرافی توش بذاره و از اولش بهش دقت میکردم که تو دامش نیفتم و فقط یه غلط داشتم توی مشترک
البته یه نکته دیگه هم که تاثیر گذار بود این بود که توی کنکور دو بار تمام سوالها رو حل کردم چون تقریبا بعد از دور اول یک ساعت اضافه آورده بودم و چند تا غلطم توی بار دوم اصلاح شد اینکه سرعت عملتون رو بالا ببرید واقعا کمکتون میکنه و اونم فقط با حل تمامی سوالات به دست میاد
نکته دیگه هم که یادم رفته بهش اشاره کنم خلاصه نویسیه من هر فصل هر درس رو به طور میانگین توی دو صفحه خلاصه میکردم و تقریبا هر هفته چندین بار همه رو مرور میکردم و این هم کمک بزرگی برای یادآوری مطالب بود