balghoor (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۳ December 2024 , 01:29 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای balghoorهدف ======>> رتبه ۲۰ امنیت و رتبه ۲۰ شبکه!************************************************ خیلی قانع تشریف دارم! نه؟؟ ************************************************ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۰ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
sara golabetun (03 تیر ۱۳۹۴ در ۰۵:۱۰ ب.ظ) |
|
balghoor, ای تی و تجارت دیگه! |
|
sara golabetun (03 تیر ۱۳۹۴ در ۰۳:۲۱ ق.ظ) |
|
balghoor, سلام حالا که برای شنبه این همه برنامه ریزی شده و یه تعدادی قراره بیان امکانش هست برای کم شدن ظرفیت های گرایش ۱و۴ هم اعتراض کنیم؟ |
|
kingmax (02 تیر ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۰ ب.ظ) |
|
سلام نمیدونم ،بازم چند بار امتحان کردم با اینجوری میشه بذار بگم بچه ها یکی دیگه وردو دانلود کنه تبدیل کنه ببینه درست نمیشه |
|
kingmax (26 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۶ ق.ظ) |
|
پست اول تایپیک + موضوع ویرایش شد. خوب هست یا نه؟اگر نه تغییرات مد نظرتون را بفرمایید اعمال کنم |
|
kingmax (26 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۹ ق.ظ) |
|
نا متاسفانه و توانایی حضور هم ندارم برای همین مزاحم شما شدم | |
kingmax (26 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۲ ق.ظ) |
|
یه نکته دارم میگم که نامه ها را برای شما ارسال کنن بکن اسکن کنن یا فکس؟و اگر فکس چه شماره ای؟ | |
kingmax (18 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۲ ب.ظ) |
|
خواهش میکنم P: | |
kingmax (18 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۲ ق.ظ) |
|
اوکی ولی باید یکی باشن نه؟! | |
kingmax (17 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۴۷ ب.ظ) |
|
خوب ببین درسته دو تا رشته متفاوت هستن ولی چون درشاشون سوالاشون و ضریب هاشون دقیقا یکیه رتبه برای هر دو رشته یکسان میشه اگه توی مصاحیه ها یا کارنامه ها دقت کنی رتبه آیتی آیتی و آیتی تجارت یکی هست و آیتی شبکه و آیتی امنیت هم یکی هست و بچه ها میخوان رتبه اشون را بگن برای هر کدوم یکیش را میگن مثلا میگه رتبه فلان شبکه و رتبه فلان تجارت و بعضی ها هم امنیت را میگن بعضی هم(خیلی کمن) هر دو را میگن | |
kingmax (17 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۱۴ ب.ظ) |
|
یه نکته در رابطه با امضاتون رتیه امنیت و شبکه یکی هست غیر ممکنه دو تا بشه | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |