flowerirani (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۱ December 2024 , 09:32 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای floweriraniاهدا رایگان جزوات کلاس کنکور ارشد همراه با صدا با کیفیت عالی به نیازمندان.هر کسی نیاز داره واقعا پیام بده. |
نظرهای کاربران
|
|
RangiRangi (17 آذر ۱۳۹۴ در ۰۸:۰۶ ب.ظ) |
|
سلام. پیام شخصیتون غیرفعاله دوست عزیز و نتونستم جواب پیامتون رو ارسال کنم. | |
maede__r (18 مهر ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۵ ب.ظ) |
|
سلام، شما قبلا به من پیام خصوصی داده بودید برای ارسال جزوه ساختمان گسسته، و من یه چندتا سوال دیگه ام در مورد کتاب های ارشد دارم که متاسفانه پیام هاتونو ببسید و من نمیتونم پیامی ارسال کنم. | |
baranbahari_70 (05 مهر ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۲ ب.ظ) |
|
با سلام و احترام من قبلا از شما مشاوره گرفته بودم و الان دارم از جزوه ها و وویس های ارسالی شما استفاده میکنم. خواستم از کمک های بی دریغ شما تشکر کنم . من نصفه روز سر کار میرم و فقط عصر به بعد میتونم درس بخونم. به نظرتون درس خوندن از ساعت ۴ بعد از ظهر به بعد فایده ای داره؟! |
|
aurora_sepideh (16 شهریور ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۴ ق.ظ) |
|
چه کاریه خب شما که قصد کمک داشتید چی شد پس خب من احتیاج دارم به جزوه هاتون | |
Pure Liveliness (05 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۸:۲۱ ب.ظ) |
|
سلام، همچنان پیام خصوصی تون بسته است. اشکالی نداره، این جا میذارم: فقط یه خواهش، لطف کنید به هیشکی لینک رو ندید، حتی یه نفر. نمیخوام مدیون استاد بشم. ممنون. توو این فایل ها قرار دادم: هر سری اضافه میشه، ممکنه یه کم طول بکشه. داده و الگوریتم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. گسسته: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Pure Liveliness (30 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۸:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام. ببخشید پیام خصوصی تون بسته ست! | |
m.teymourpour (25 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۲۱ ب.ظ) |
|
سلام. خوب هستید؟ | |
aurora_sepideh (24 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۲۵ ب.ظ) |
|
سلام ، پیغامتونو بستید خواستم جوابتونو بدم |
|
mojtaba@ (12 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۳:۱۹ ب.ظ) |
|
سلام صندوق پیغام خصوصیتون پر شده لطفا هزینه کپی جزوه ها رو برام ارسال کنید. |
|
سیدروزبه (۰۸ مرداد ۱۳۹۴ در ۰۷:۳۰ ب.ظ) |
|
با سلام وخسته نباشید خواستم بدونم شما امکان ارسال جزوات ارشد رو واسم دارید لینکشو اگه واستون مقدوره بنده خیلی نیاز دارم به این ویس ها علل خصوص سیستم عامل و ریاضی مهندسی به جزء استاد دکتر حقیقت وجزواتی که تویه سایت مانشت وجود داره | |
reyhanehashkar (04 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۳ ب.ظ) |
|
سلام خوبین؟شما جزوه هاتون رو اهدا میکنید؟ | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |