NP-Cσмρℓєтє (مثله بارون مهربون باش...) میزان هدیه: ۲۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 08:23 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
diligent (25 فروردین ۱۴۰۱ در ۰۴:۴۹ ب.ظ) |
|
اوووووه چ خبردهههه از هژده دِی نیمِدی تالا ................ به قول اصفانیا پعععععع | |
diligent (26 تیر ۱۴۰۰ در ۰۲:۲۵ ب.ظ) |
|
واس اینکه اونی ک بهت اعتبار داده بوده، اکانتشو حذف کرده : | | |
diligent (20 تیر ۱۴۰۰ در ۰۸:۰۵ ب.ظ) |
|
یادمه اعتبارت شده بود ۷۰ تا. چرا ۵ تاش پرید؟: )) | |
diligent (05 اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۰۹:۴۳ ب.ظ) |
|
آیا وقتش نشده به هوش سرشار من ایمان بیاری؟ | |
diligent (25 فروردین ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۲ ب.ظ) |
|
ای زرااا.. گفتم خودتی پیام گذاشتی، جز تو کسی نمیتونست باشه | |
diligent (02 آذر ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۶ ب.ظ) |
|
حسود پلاستیکی | |
NP-Cσмρℓєтє (۳۰ خرداد ۱۳۹۸ در ۰۱:۱۷ ب.ظ) |
|
مایـیـم و رخ یـارِ دل آرام و دگـر هـیچ مـا راست هـمـیـن حاصـل ایـام و دگر هیچ ای زاهـد بـیـچـاره که داری هوس حور ای وای تو و آن هـوس خـام و دگـر هیچ خــواهی که زنی گـام به امـید وصـالـش بــاید گـذری اولاً از کـام و دگــر هـیـچ از خدمت نفْست ببُر ایدوست که این دون گرگی است که هرگز نشود رام و دگر هیچ یا رب چه توان گفت مَر این مرده دلان را کاینـها که شمـار است بود دام و دگر هـیچ خواهـی گـذرد صیت تو از مشرق و مغرب می بـاش یکـی بندۀ گـمـنـام و دگـر هیچ از پَـرتـوِ جــام و رخ سـاقـی بـه سـحـرها نجم است فـروزان بـه بـر و بـام و دگر هیچ علامه حسن زاده آملی |
|
αɾια (۲۵ بهمن ۱۳۹۷ در ۰۸:۴۷ ب.ظ) |
|
ولنتاینتون مبارک که | |
diligent (11 بهمن ۱۳۹۷ در ۰۱:۵۰ ب.ظ) |
|
اصن فک کردنم نداره -_- : )))) | |
diligent (10 بهمن ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۷ ق.ظ) |
|
آرررره منم منــــــــــــ . همون که فراموشش کردی -_- بابااااا اه من نمیخوام اصن تو بری سر کار، من همون زرای بیکارِ شادُ میخوام نه زرای پولدارِ خسته | |
diligent (08 بهمن ۱۳۹۷ در ۰۲:۵۴ ق.ظ) |
|
داشتم مطالب پروفایلمو میخوندم یهو چشمم افتاد به این پایینی که خیلی وقت پیشا برام نوشته بودی. خدا نکُشِت اگه بدونی چقد خندیدم بهش نصفه شبی : ))))) + من اون زهرا رو میخوام -_- diligent, شکلک مصمّمه! من الان مدیرم, (بازم شکلک مصمّمه!)وقته رسیدگی ندارم, قبلا یه فرد عادی بودم, عضو عادی بودم, الان وقت ندارم؛ نمیتونم از حق بیت المال بزنم از وقت مردم بزنم بیام مانشت! (شکلک ابرو پیوسته هه) خواهش میکنم منو درک کن نفیس! |
|
αɾια (۰۲ مهر ۱۳۹۷ در ۰۸:۵۰ ق.ظ) |
|
باید به خرمالوهای کال سر بزنم، به انارهای سبز به آدم های ناپخته به آنها که هنوز عاشق نشده اند بگویم که اتفاق بزرگی خواهد افتاد بگویم که پاییز در راه است…! + البته رسید دیگه پاییزتوون قشنگ... |
|
diligent (11 مرداد ۱۳۹۷ در ۱۰:۵۳ ب.ظ) |
|
الان خوبه؟ | |
sara9009 (21 تیر ۱۳۹۷ در ۱۰:۵۶ ب.ظ) |
|
باز خوبه تو یه چرا تو زندگیت داری | |
so@ (22 خرداد ۱۳۹۷ در ۰۹:۴۲ ب.ظ) |
|
تازه بیدار شدم یوهووووووووووووووووووو)) | |
diligent (21 خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۱۷ ق.ظ) |
|
ایشالا دفه بعد. نه اصن بذار تپسی بگیرم مناسبتره | |
diligent (16 خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۱۵ ق.ظ) |
|
برات اسنپ بگیرم برگردی تهران- گوروه؟ | |
Skyrim (01 خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۸ ق.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. it is a rabbid |
|
diligent (30 اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۰۱:۳۲ ق.ظ) |
|
آی دلم میخواد لُپ شو بکشم | |
diligent (30 اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۶ ق.ظ) |
|
زرااااااااا این اواتاره توعهههههههههه: )))))))))))))))))) یه بار دیدمشا ولی چون عجله داشتم به اسمش دقت نکردم. تا الان ک پستتو خوندم. واقعا جا داره بگم خدا نکُشت : ))))))) | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |