khordad.girl (هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم...) میزان هدیه: ۳۳۳۳ تومان تاریخ ثبت نام: ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ تاریخ تولد: ۰۹ April 1371 (32 ساله) زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 10:47 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای khordad.girl۱۴۱۴#*۷۸۹*پنل خرید شارژ مستقیم ایرانسل رایتل همراه اول |
نظرهای کاربران
|
|
so@ (10 تیر ۱۳۹۵ در ۰۶:۴۳ ب.ظ) |
|
khordad.girl, نماز روزهای تو هم قبول دعا کنی مارو هااااا دختر مهربان منم الان مشکل تو رو دارم شدید دلم خونه میخاد خسته شدم واقعا |
|
so@ (10 تیر ۱۳۹۵ در ۰۵:۵۳ ب.ظ) |
|
وعلیکم هانیه خانم نیستی دختر چطوری؟؟ | |
farzane dym (06 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۴ ب.ظ) |
|
میشه یکم راجع به آینده ی شغلی رشتتون بگید ؟ | |
so@ (29 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۵ ق.ظ) |
|
تنها خداست که میداند “بهترین” در زندگیت چگونه معنا میشود! من در سال نو آن بهترین را برایت آرزو می کنم. پیشاپیش نوروزتان مبارک |
|
so@ (04 دى ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۴ ب.ظ) |
|
ایشالو ایشالو بعد از امتحانا همچنین شما خرداد گرل جونم |
|
so@ (03 دى ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۴ ب.ظ) |
|
سلاااام دختر جون خوبی؟مرسی منم ای خوبم ها یادم ولی چه کنم که انقدر همه چی بهم گره خورده که اصلا فرصت نمیکنم با تو و باقی دوستان قرار بزارم جدی خودمم دلم خیلی میخاد بچه هارو ببینم |
|
fo-eng (08 آبان ۱۳۹۴ در ۰۱:۴۶ ق.ظ) |
|
سلام. وقت بخیر. ببخشید من یک سوال در خصوص داده کاوی داشتم می تونم ازتون کمک بگیرم.؟ |
|
so@ (07 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام خوبی؟ اوضاع بر وفق مراد هست |
|
so@ (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۲:۲۹ ب.ظ) |
|
تبریک خانمی خیلی خوشحالم که الزهرا نرفتی) | |
so@ (23 تیر ۱۳۹۴ در ۰۵:۱۸ ق.ظ) |
|
سلام عزیزدل خوبی مرسی مرسی ، اختیار داری این چه حرفیه ،شما روی چشم ما جادارید:* | |
shayesteNEY (14 تیر ۱۳۹۴ در ۰۳:۳۲ ب.ظ) |
|
khordad.girl, سلام ممنونم عزیزم بله اتفاق افتاد .دییییییییییییییی |
|
afrooz-OMD (05 تیر ۱۳۹۴ در ۰۳:۲۲ ق.ظ) |
|
khordad.girl, خداروشکر...خوبم تو چطوریایی؟؟ |
|
afrooz-OMD (14 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۷ ق.ظ) |
|
khordad.girl, عااااره دیدم خخخخخ حواسم نبود |
|
Riemann (11 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۶:۲۱ ب.ظ) |
|
تولدتون مبارک. | |
sanaz777 (11 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۳۷ ب.ظ) |
|
تولدت مبارک عزیزم همیشه شاد و سلامت باشی <3 | |
afrooz-OMD (11 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۷ ب.ظ) |
|
تولدت مباااااااااااارک خرداد گرل جووونم آروی بهترینها رو دارم واست امیدوارم سال بعد حضوری بهت تبریک بگم -_^ |
|
maryam.raz (27 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۰ ب.ظ) |
|
سلام فکر کنم ایشون ای تی صنعتی شیراز بخونه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
مانشتی عزیز سلام در صورت احتیاج به مشاوره ،معرفی منابع و سوال تخصصی در مورد کنکو ر ارشد میتونید مستقیم مطرح کنید. خوشحال میشم بتونم کمک کنم. لطفا قبل از تماس تلفنی با میل یا پیامک رشته تحصیلی ، اسم کاربری و سوالتون رو مطرح کنید تا در اولین فرصت برای مشاوره با شما تماس بگیرم یا یک زمان مشاوره براتون تعیین کنم. ضمنا اگه خدمت یا کمکی بتونم براتون انجام دهم کاملا رایگان و صرفا جهت کمک و انتقال تجربیات شخصی به همه دوستان مانشتی برای موفقیت در کنکور ارشد می باشدچون خودم بابت این قضییه(عدم اطلاعات کافی) یک سال ضرر کردم. به علت مشغله کاری وقت پست گذاشتن به صورت عمومی در سایت رو ندارم برای همین از طریق میل یا SMS زمانی برای دوستانی که نیاز به مشاوره دارند مشخص می کنم تا مستقیما به صورت تلفنی به سوالات دوستان جواب دهم. (قابل توجه مدیران محترم سایت مانشت:این پیام صرفا جهت اطلاع رسانی و کمک بدون هیچ چشم داشت مالی می باشد و یک پیام تبلیغیاتی نیست.) ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ yaser.barjesteh@gmail.com |
|
tabassomesayna (16 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ ق.ظ) |
|
سلام .. ممنون برا لینک دانلود اینستاگرام .. قبلا" دانلود کرده بودم ولی متاسفانه جواب نداد. | |
x86 (16 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۲:۱۲ ق.ظ) |
|
آواتارتون چه باحاله | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |