dr.a_AI (قله مانشت رو فتح کرده (دروغ میگه (ツ))) تاریخ ثبت نام: ۰۷ فروردین ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۴ December 2024 , 10:22 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای dr.a_AIهان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیبباشد اندر پرده ، بازیهای پنهان غم مخور ------------------------------------------------- ۹۹ درصد از مواردی که نگرانشان هستید هرگز اتفاق نخواهند افتاد. |
نظرهای کاربران
|
|
marvelous (17 شهریور ۱۳۹۸ در ۰۳:۰۸ ب.ظ) |
|
آره اتفاقا جای مطالعه ی من اصلا خوب نیست. نه میز کامپیوترم خوبه نه میز تحریرم و صندلی هام هم یکی از یکی بدتر. ولی خب چاره ای نیست. باید یه کاری کنم به قول تو درازکش درس بخونم. اینطوری نمیشه. | |
marvelous (17 شهریور ۱۳۹۸ در ۰۲:۰۷ ب.ظ) |
|
چه خبرا عزیزم؟ من که کمر و گردن هر دو دیسک افتادم یه گوشه میرم فیزیوتراپی و میام. باید واسه خودم اول از همه یه ستون فقرات درست کنم بعد برم سراغ پروژه ایشالا اگه قبول بشم. | |
marvelous (14 شهریور ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۲ ق.ظ) |
|
dr.a_AI, نه بابا اوضاع خوبه به نظرم، منم راستش تو تاپیک دل تنگ نمیرم میترسم. دلم ولی برات خیلی تنگ شده بود | |
marvelous (14 شهریور ۱۳۹۸ در ۰۹:۵۵ ق.ظ) |
|
دلم برات تنگ شده دوستم، چه خبرا؟ امیدوارم هر جا که هستی خوش باشی عزیزم |
|
so@ (17 مرداد ۱۳۹۵ در ۱۱:۳۷ ق.ظ) |
|
dr.a_AI, |
|
so@ (15 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۴ ب.ظ) |
|
سلام خوبی؟ اره وقت نمیکنم زیاد بیام اینجا :| بعد مسئولیت داشتن داخل اینجارو دوس نداشتم :دی |
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۳ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
m.teymourpour (23 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۳ ب.ظ) |
|
ممنون بابت اعتبار پرچم واسه دهه شصتیا همیشه بالاست، چون همیشه تو آفسایدن دهه شصتیا سختی های زیادی کشیدن و هنوزم میکشن ولی معرفتی دارن مثال زدنی |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
آیلا (۰۸ آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۴ ب.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۱ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۲ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
parisa.gbn (18 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۵:۳۰ ب.ظ) |
|
سلام تبریک هنوز میخواید کتاباتونو اهدا کنید؟ | |
soheila-zd (14 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۱:۰۸ ب.ظ) |
|
تبریک بابت قبولی ارشد البته با تاخیر | |
so@ (14 شهریور ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۸ ق.ظ) |
|
مرسی بابت اعتباررررررررررررررر دوستم:* | |
so@ (12 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۹:۳۶ ق.ظ) |
|
dr.a_AI, آخی عزیزم مرسی اتفاقا چندتا از دوستام وقتی شبکه افق رو میبینن یاد من میفتن یا مثلا اذان زیر نویس میشه به افق تهران باز هم یاد من میفتن )) |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |