chaka (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۱۱ مهر ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۶ March 2025 , 11:08 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای chakaهر روز صبح که بیدار میشیم دو انتخاب داریم بخوابیم و دوباره رویا ببینیمیا بیدار شیم رویاهامون رو به واقعیت تبدیل کنیم...... ![]() |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
diligent (20 تیر ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۴ ب.ظ) |
سلام. امضاتون خیلی عالیه...![]() |
|
![]() |
afa90 (13 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۹ ب.ظ) |
chaka, اگر میخواید ایمیلتون رو بدید تا بهتون میل کنم.البته اگر اونطوری راحتترید. | |
![]() |
afa90 (13 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۶ ب.ظ) |
chaka, سلام.من الان چک کردم و دوباره دانلود کردم.مشکلی نداشت.دوستام هم دان کردن و مشکلی نداشتند.شاید سرعتتون پایینه!ولی لینک سالمه. | |
![]() |
afa90 (12 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۰ ق.ظ) |
سلام برای جلوگیری از حذف آی تی شریف و اضافه شدنش توی تکمیل ظرفیت لطفا این نامه رو امضا کنید و سریعا به ایمیل نوشته شده تو پست بفرستید.ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
infinity31 (28 اردیبهشت ۱۳۹۳ در ۱۲:۰۵ ق.ظ) |
chaka, متاسفانه این روزا سرعت اینترنت خوابگاه افتضاحه به محض بهتر شدنش این کار رو انجام میدم. | |
![]() |
good-wishes (13 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۵ ب.ظ) |
به به به سلـــــام chaka خانم : ) یه مدت نبودید یا شاید ارسال نداشتید فقط، اما الان دیدمتون خوشحال شدم : ) |
|
![]() |
akramdalvand (27 مهر ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۷ ب.ظ) |
سلام.بلاخره پیداشدی وچه اتفاق جالبی | |
![]() |
good-wishes (18 مهر ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۱ ق.ظ) |
سلام ممنون از لطفتون اما متاسفانه متوجه نشدم منظورتون کدوم ارسالم هست که شما رو از هوای کنکور در آورده ؟ اما به هر جهت خوشحالم که رضایت بخش بوده براتون ![]() |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |