*afsoon* (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۰ December 2024 , 07:36 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
morteza@@1375 (02 آبان ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۹ ق.ظ) |
|
من این کتابهارو میخواستم ازتون سیستم عامل پارسه۹۴-------------------۳۷۰۰۰ پایگاه پارسه ۹۲---------------------------۲۸۰۰۰ با تخفیف ۲۳۰۰۰ ایامیشه باشماره من تماس بگیرید یا پیام بدهید ممنونم.۰۹۱۹۰۳۹۲۷۱۸ |
|
kingmax (02 تیر ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۸ ب.ظ) |
|
حضور برای پیگیری شبکه و امنیت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
diligent (16 اسفند ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۰ ب.ظ) |
|
سلام. این بخش امضاتون خیلی قشنگه.... :-) "هر زمانی که دلم میگیرد من نشاطم این است مینشینم به کناری و به زیبایی اخلاق خدا مینگرم". |
|
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۶ ب.ظ) |
|
باببت راهنماییتون ممنون | |
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۵ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (07 دى ۱۳۹۲ در ۰۳:۳۹ ب.ظ) |
|
سلام امضای زیبایی دارید ممنون از حسن انتخابتون "هر زمانی که دلم میگیرد من نشاطم این است مینشینم به کناری و به زیبایی اخلاق خدا مینگرم. زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید که خدا هست هنوز..." |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |