RezaTaheri (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 02:54 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای RezaTaheri«یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن»
«یا به اندازه تلاشت آرزو کن» شکسپیر |
نظرهای کاربران
|
|
d_felfelak (24 خرداد ۱۳۹۶ در ۰۸:۴۵ ب.ظ) |
|
سلام احوال شما؟ ببخشید مزاحم میشم برای استفاده از سهمیه ی شاگرداولی فقط باید فرم رو ببرم دانشگاه پر کنم و اونا در موعد مقرر به سنجش اطلاع بدن و من اینو پیگیری کنم درسته؟ کار دیگه ای لازم نیست؟ |
|
نوشین غلامی (۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ در ۰۶:۰۷ ب.ظ) |
|
سلام عذر میخوام مزاحممیشم من امسال کنکور ارشد علوم کامپیوتر دادم میخواسام ازتون بپرسم با توجه به اضافه شدن رشته ی بیوانفورماتیک بنظرتون امسال دانشگاه تهران تا چه رتبه ای روزانه پذیرش میکنن؟ | |
Hera (27 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۶:۲۶ ق.ظ) |
|
سلام. بله این رتبه رو آوردم. انتخاب رشته نکردم چون الان دانشجوی سال آخر کارشناسی ام. |
|
sinamohammadi0936 (02 مرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۲۵ ق.ظ) |
|
سلام اقا رضا من دسرسی به اینترنتم ضعیفه و یه جا مشغول کارم و واقعا هر وقت بتونم وقت کنم در صدامو میذارم سوال من اینه ک اماری از قبولی های دانشگاه تبریز داری؟؟ | |
RezaTaheri (18 تیر ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۵ ب.ظ) |
|
دانشجوی دانشگاه آزاد از هیچکدوم نمیتونه استفاده کنه فقط داخل آزمون دانشگاه آزاد میتونه استفاده کنه |
|
ام ام (۱۷ تیر ۱۳۹۵ در ۰۵:۱۸ ب.ظ) |
|
سلام امکان داره این جمله "سهمیه استعاد درخشان بدون آزمون (۱۰ درصد برتر هر ورودی با مصاحبه) و سهمیه درخشان با آزمون (شاگرد اول هر ورودی) رو با هم اشتباه میگیرن" که از شما نقل شده رو توضیح بدین؟ اگه بنده دانشجوی آزاد باشم و معدل برتر دانشگاه در یک رشته، هنگام شرکت در آزمون ارشد کدام یک از این سهمیه ها به من تعلق می گیرد؟ با سپاس فراوان |
|
RangiRangi (31 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۱ ب.ظ) |
|
ممنون به هر حال | |
RezaTaheri (31 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۴ ب.ظ) |
|
متاسفانه من از رشته مهندسی کامپیوتر اطلاعی ندارم رشته ام علوم کامپیوتر هست |
|
RangiRangi (31 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۱ ب.ظ) |
|
RezaTaheri, نه منظورم هوش مصنوعیه تبریزه اشتباها این رو هم انتخاب کردم ونگرانم قبول بشم.. برای همین پرسیدم. |
|
RezaTaheri (31 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۹ ب.ظ) |
|
منظورتون علوم کامپیوتر گرایش سیستم هوشمند هست؟ | |
RangiRangi (31 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۲ ب.ظ) |
|
سلام خبر دارید تو هوش آخرین رتبه ای که روزانه تبریز قبول میشه حدودا تو چه بازه ایه؟ |
|
d_felfelak (24 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۲ ب.ظ) |
|
از راهنماییتون ممنووونم | |
RezaTaheri (24 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۴ ب.ظ) |
|
توی تاپیک گروه درسی پر انرژی از نحوه محاسبه تراز "کنکور ارشد پزشکی" عکس گذاشتم اونها از روش تک تک درس ها استفاده میکنن فعلا از این دلیل محکمتر نداریم | |
d_felfelak (24 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۱۹ ق.ظ) |
|
شما مطمین هستین که تراز تک تک دروس مهم تر هست؟ از روی مرحع ها و ... به این نتیجه رسیده این؟ راستی امروز نتایچ اومده و معدل من ضریب موثر ۱/۰۶۷۶ گرفته امیدوارم شما از رتبتون راضی باشین حداکثر ضریب ۱/۰۸ هست؟ |
|
RezaTaheri (21 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۱۶ ق.ظ) |
|
تعادل در دروس بهتره چون تراز تک تک دروس مهمه |
|
d_felfelak (19 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۱:۴۲ ب.ظ) |
|
ببخشید ایا متعادل زدن برای کنکور ارشد تاثیر داره یا نه؟ درصدهای مشترک تخصصی رباضی زبان اختلافهای زیاد و فاحش داشته باشند یا نداشته باشند تاثیر گذار هست یا نه میشه این سوال منو جواب بدین نمیدونم مثل کارشناسی ایا تعادل در درصد ها مهمه یا نه |
|
d_felfelak (14 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۶:۰۱ ب.ظ) |
|
ببخشید ایا متعادل زدن برای کنکور ارشد تاثیر داره یا نه؟ درصدهای مشترک تخصصی رباضی زبان اختلافهای زیاد و فاحش داشته باشند یا نداشته باشند تاثیر گذار هست یا نه |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |