(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: این رو همزمان با هر دو دست نوشتم، متن سمت راست رو با دست راست و همزمان متن سمت چپ رو با دست چپ نوشتم، چقدرم که له از کار در اومد!! نمیدونم چرا ولی این چند روز هرچی مینویسم خوب نمیشه، اصلا اونی نمیشن که میخوام همه ی طرحهای عیدم مونده
........
یادش بخیر قبل از کنکور که ساعت ۶ پا میشدم میرسیدم ویتامن ۳ هم ببینم
جالب بود
احتمالا آرامش فکری نداری واسه همون احساس میکنی اونی که میخوای رو نمیتونی توی نوشتن در پیاده کنی
ولی باز هم قشنگه
اینکه میتونی با هر دودست هم بنویسی خیلی خوبه
یه معلم هنر داشتیم روز اولی که اومد سر کلا مثه شما اون بالا تخته سیاه بسم لله الرحمن الرحیم رو با هر دودست نوشت ما تا آخر سال توی کف کارش موندیم
یه مدت تمرین میکردم دست چپ بشم خیلی دوس دارم
دوباره تمرین رو شروع میکنم.
آرامش!! چیزهای عجیبی میخواین از آدم اونم تو این موقعیت
مرسی از تعریفتون، واقعا ممنون خط له هم میبینید روحیه میدیدید
با هر دو دست نوشتن اصلا کاری نداره مخصوصا اگه مثل من دست چپ بخواد برعکس بنویسه. کلا اینجوریه که برای زبانهایی مثل فارسی و عربی که از راست نوشته میشن، دست راست براش راحتتره که از راست به چپ و درست بنویسه ودست چپ راحتتره که از چپ به راست و برعکس بنویسه.(من با دست چپ وقتی آینه مینویسم دستخطم شبیه دست راسته و حتی شاید بهتر ولی اگه بخوام مثل فارسی معیار از راست به چپ بنویسم بدخط ترم و نوشتن برام سختتره ) و برای زبانهایی مثل انگلیسی و ایتالیایی که حالت عادی چپ به راسته، حالت عادی نوشتنش با دست چپ راحتتره و آیینه نوشتنش با دست راست.
این بود از آموزش خطاطی من
شما هم حتما شروع کنید و همهی تمریناتتون رو توی یه دفتر بنویسید تا سیر صعودیتون رو ببینید. بعد از چند ماه واقعا خود آدم هم با دیدن پیشرفتش ذوق میکنه. وقتی که نوشتن با دست چپ براتون آسون شد، اون وقت خیلی خیلی راحت با دو دست میتونید بنویسید.
فقط عکسهای سیر پیشرفتتون رو هم بذارید ما هم ببینیم
حتما وستاجان حتما، اصلا لحظه سال تحویل واسه همینه که آدم برای بقیه دعا کنه
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: بچه ها خواهش میکنم شما برای مامانم دعا کنید، موقع سال تحویل برای همه بیمارها دعا کنید لطفا، شاید خدا جواب صدای یکی از شماها رو داد
...