salam5 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) تاریخ ثبت نام: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۲ January 2025 , 04:39 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای salam5"یارب نظر تو برنگردد" |
نظرهای کاربران
|
|
diligent (21 فروردین ۱۳۹۹ در ۰۸:۴۴ ب.ظ) |
|
سلام خانوم مهندس. سال نوت مبارک. تشریف نمیارید؟ | |
diligent (31 مرداد ۱۳۹۸ در ۰۱:۳۰ ق.ظ) |
|
سلام جون، اینقدر شرمنده نکن مارو با اعتبار : ) منم ندیده، دوستت دارم |
|
αɾια (۰۱ مهر ۱۳۹۷ در ۱۰:۴۲ ب.ظ) |
|
پاییزت پر از رگبار آرزوهای قشنگ اولین لحظه های پاییزت از نم نم باران خوشرنگ و من آرزومند آرزوهایت.. |
|
azad_ahmadi (30 تیر ۱۳۹۷ در ۰۳:۵۹ ب.ظ) |
|
ممنون سلامت باشی. خوشحال شدم از دیدن دوباره شما. |
|
azad_ahmadi (28 تیر ۱۳۹۷ در ۰۵:۴۱ ب.ظ) |
|
شما هم مانشت موندین حالتون چطوره ، خوبین ؟ از معدود کسایی بودین که شناختم. ماشاللا همه جدیدن |
|
αɾια (۲۸ اسفند ۱۳۹۶ در ۰۶:۵۸ ب.ظ) |
|
فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو، و تصمیم های نو برای آینده است، آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما آرزومندم. |
|
Skyrim (26 آذر ۱۳۹۶ در ۰۹:۰۲ ب.ظ) |
|
salam5, یعنی اگه تا عید نرم خونه بخت هیچکدوم از شما کاربرا رو نمیبخشم که بدون من بحث رو شروع می کنید |
|
crevice (03 آبان ۱۳۹۶ در ۰۳:۴۰ ب.ظ) |
|
سلام؛ مرسی از پیامتون. عالی بود نه بابا لاکچری کجا بود؛ صدای دُهُل از دور خوش است. انقدر خوابیدم که تا دو ساعت به دلیل اُوِردوز خواب، سردرد داشتم :دی راستی الان دیدم دانشجو دکتری شدین. تبریکات فراوان. زندگی لاکچری ینی دانشجوی دکتری باشی، دانشگاه اصفهانم باشی (که دوسش دارم بخاطر جانمایی ش و زیباییش) (: |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |