Sadi_gh (صــــــا:دی) تاریخ ثبت نام: ۱۸ دى ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی (۳۵ ساله) زمان محلی: ۲۱ December 2024 , 10:36 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Sadi_gh |
نظرهای کاربران
|
|
مهرگان (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۱ ب.ظ) |
|
سلام من امسال ارشد نرم قبول شدم. اونجور که تو سایت دانشگاه اصفهان دیدم، دو گرایش توسعه نرم افزار و مدیریت داده ها هست تو اصفهان. من خودم به مدیریت داده ها علاقه دارم. میخواستم بدونم بین اساتید که توی این حوزه هستن کدومشون دلسوزتر و پی گیرتر هست برای استاد راهنما. و اینکه راسته در اومدن از دانشگاه اصفهان سخته؟ خیلی زیاد سخت گیرن؟ |
|
آیلا (۱۵ آبان ۱۳۹۴ در ۰۴:۵۱ ق.ظ) |
|
سلام. میشه به اینجا سر بزنی؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
maryam.raz (28 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۱:۱۷ ق.ظ) |
|
من D بودم این دوتا سوال خیلی راحت بود من مطئنم که درست زده بودم کلید منم واسه جفش گزینه یک هست از هرکی هم پرسیدم میگه گزینه یک بوده جفتش . نمیدونم این دفترچه ها فرقی ندارن مگه! | |
maryam.raz (27 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۷:۵۹ ب.ظ) |
|
سلام خوبین؟ شما کدوم دفترچه بودین؟ بنظرتون کلید ۴۷ و ۵۹ تغییر کرده؟ | |
maryam.raz (11 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۸:۳۳ ب.ظ) |
|
عید شما هم مبارک باشه انشالله که سالی پر از خبرهای خوب باشه واستون | |
so@ (11 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۶:۰۴ ب.ظ) |
|
ممنون بابت اعتبار ،اخه تصور کردیم برای محافظت از پسته ها در باز نکردید | |
Elena_71 (04 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۸ ق.ظ) |
|
Sadi_gh, مرسییییی نوستر جان عید شمام مبارک ایشالا امسال همون سالی باشه که از بچگی منتظرشی |
|
alirezaei (03 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ ب.ظ) |
|
Sadi_gh, نوروز مبارک، سالی سرشار از موفقیت به همراه سلامتی داشته باشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
salam5 (03 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۱:۲۱ ب.ظ) |
|
Sadi_gh, درشکفتن جشن نوروز برایت در همه ی سال سر سبزی جاودان وشادی اندیشه ای پویا و آزادی و برخورداری از همه نعمتهای خدادادی آرزومندم . . . |
|
Nesyan (03 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۱:۰۷ ب.ظ) |
|
ممنونم، منم به شما تبریک میگم و بهترینارو براتون آرزو میکنم. ایشالاه پراز آرامش و اتفاقای خوب باشه براتون | |
alim93 (03 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۲:۰۴ ق.ظ) |
|
آرزو دارم بهاران مال تو شاخه های یاس خندان مال تو ساده بودن های باران مال تو آن خداوندی که دنیا آفرید،تا ابد همراه و پشتیبان تو سالی خوش برایت آرزومندم |
|
NP-Cσмρℓєтє (۰۲ فروردین ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۰ ب.ظ) |
|
سال نو شمام مبارک و پر از خیر و برکت باشه, امیدوارم سال جدید فقط لحظه های خوش ثبت بشه براتون | |
Riemann (02 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۷:۱۶ ب.ظ) |
|
خیلی لطف داری دوست عزیز! سال نو شما هم مبارک و امیدوارم همراه با رتبه های خوب و دانشگاه های خوب تر باشه ! | |
x86 (02 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۶:۳۲ ب.ظ) |
|
Sadi_gh, سال نوی شما هم مبارک باشه، انشاالله سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت های بزرگ پیش رو داشته باشی. | |
**sara** (02 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۵:۲۱ ب.ظ) |
|
Sadi_gh, سلام ممنون از لطفتون. عید شما هم مبارک باشه هرسال شروع قصه تازه ایست، قصه امسالتان بی غصه باد. «نوروزتان خجسته» |
|
sahar salehi (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۷:۴۴ ب.ظ) |
|
این عید پر از عطر دل انگیز خداست / سرشار ترین آینه ی خاطره هاست نوروز خوشت همیشه رنگین با عشق / آراسته با دلی که همراه خداست . . . |
|
vesta (01 فروردین ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۵ ب.ظ) |
|
سلام. تولدتون مبارک البته با تاخیر سال پر خیر و برکتی رو داشته باشید |
|
Menrva (28 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۷ ب.ظ) |
|
تولدتون مبااااااااارک انشاا همیشه شادوسلامت باشین و به آرزوهاتون برسین | |
so@ (28 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۷:۲۰ ق.ظ) |
|
تولدتون مبارک انشالله روزهای خوبی در پیش داشته باشید | |
Elena_71 (16 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۲:۰۲ ق.ظ) |
|
نوسترآداموس مانشت :دی | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |