زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۴۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
I always figured when I got older, God would sorta come inta my life somehow. And he didn't. I don't blame him. If I was him I would have the same opinion of me that he does
No Country for Old Men -
آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
ببین کابوس اسکیزوفرنیا ، گم کردن واقعیته!
تصور کن یهو متوجه بشی که آدما و لحظاتی که برات بیشترین اهمیت رو داشتن "از بین نرفتن، نمردن" بلکه بدتر از اون؛ "اصلا هیچ وقت وجود نداشتن" چه دنیای جهنمی برات درست میشه؟
- یک ذهن زیبا
هراسی ندارند!
دیزی: تو که میدونی نمیتونیم باهم باشیم، چرا نمیری؟!
گتسبی: میترسم...
دیزی: از چی میترسی؟!
گتسبی: از جداییت... جدا شدن ازت مثلِ پریدن از یه ساختمونِ ۸ طبقه ست!
شاید زمین بخورم و نمیرم؛ اما هنوز به زمین نرسیده، از ترسِ مردن میمیرم...
- گتسبی بزرگ
هراسی ندارند!
(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط: سلام دوستان همه ما فیلم و سریال زیاد دیدیم توی هر فیلم یا سریالی یه سری دیالوگ که واقعا زیبا و به یادماندنی و قابل تامل اند وجود داره که شاید گاهی اوقات از خود فیلم هم معروفتر و به تکیه کلام مردم یا ضرب المثل تبدیل میشه.
توی این پست دیالوگ هایی که به نظرتون قشنگ رو همراه با اسم فیلم قرار بدید برای سرگرمی و فرار از فشار درس و کنکور و... خوبه.
فیلم: Lucky Number Slevin
پدرم بهم گفت اگه یک نفر برای بار اول بهت گفت اسب، بزن دهنشو سرویس کن اگه واسه بار دوم گفت اسب، بهش بگو عوضی اما اگر برای بار سوم گفت اسب، وقتشه که بری برای خودت یه زین بخری.
فیلم: Heat
همیشه آماده باش تا هر چیزی رو که داری بتونی تو ۳۰ ثانیه ترک کنی.
سریال: روزی روزگاری
خاله لیلا: یه مسابقه هست که مردایی که ادعاشون میشه توش شرکت میکنن.
مراد بیگ: من ادعایی ندارم!
خاله لیلا: ادعایی ندارم خودش کم ادعایی نیست.
فیلم: Memento
لئونارد در حین آتش زدن وسایل شخصی همسر فوت شده اش خطاب به خودش که حافظه کوتاه مدتش رو از دست داده:
یادم نمی مونه که فراموشت کنم
I can't remember to forget you
وضعیت: تعیین نشده امتیاز مانشت : ۰ رتبه: ۰
RE: دیالوگ های زیبا و به یادماندنی
(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط:
(15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها هر فیلمی و چند بار میبینین که اینا یادتون می مونه؟
من که یک بار بیشتر وقت نمی کنم ببینم ولی خوب دیالوگها جزء زیباترین بخش های یک فیلمه که تو ذهن آدم می مونه مثلا کی یادش میره که مورچه خور می گفت "هی مورچه وایسا می خوام بخورمت".
Saving Private Ryan
سرباز ۱ - خدا با ماست
سرباز ۲ - اگه خدا با ماست پس کی با اوناست؟
حکم
ازت خوشم میاد ولی تا یه جاهایی
Sherlock Holmes
شرلوک هولمز: هیچ وقت بدون اینکه اطلاعات کافی داشته باشی تئوری پردازی نکن. اینجوری همیشه بجای اینکه تئوری خودش رو با واقعیت هماهنگ کنه، واقعیت هست که با تئوریها خودش رو وفق میده.
Up In The Air
نتلی:چه جوری تا حالا حتی به ذهنتم نرسیده که با کسی بخوای آینده ای داشته باشی؟
رایان:ساده است، اون لحظه رو می شناسی که تو چشم یکی نگاه می کنی و احساس می کنی اونم به روحت خیره شده و دنیا همه یه لحظه ساکت و آروم می شه؟
نتلی:آره.
رایان:خُب..من نداشتمش!
این خودش یه فیلم کوتاهه واقعن !بعضی نویسندهها برای دیالوگاشون واقعن وقت و احساس میذارن واسه همین موندگار میشه. ترکیب چند تا کلمهی معمولی و تکراری یهو میشه یه جمله و یا یه دیالوگ ماندگار که تا مغز استخونت نفوذ میکنه