نقل قول: @Aurora
سلام. من این ترم باید موضوع پایان نامه ام رو انتخاب کنم. بنا به دلایلی احتمالا موضو سمینارم رو ادامه نمی دم. الان موضوعی که پیدا کردم میره به سمت متن کاوی که خودم تاحالا ازش چیزی نمی دونستم و اینکه اگر بخوام این موضوع رو انتخاب کنم کاملا برام جدید هست. به نظر تون کار درستی هست من موضوعی رو که تا به حال هیچی آشنایی با هاش نداشتم رو انتخاب کنم؟
یعنی باید مباحث جدیدی زیادی رو یاد بگیرم.
سلام
یادمه یکی از همکلاسی های ارشد همین اتفاق براش پیش اومد؛ یعنی سمینارشو با یه موضوع نسبتا سخت افزاری ارائه داد اما برای پایان نامه ادامش نداد و رفت سراغ شبکه و یادگیری ماشین که کاملا بیربط به سمینارش بود (الان هم دانشجوی دکتری است)؛ بنابراین جواب کلی سوالتون مثبته؛ اما در مورد text mining پیشنهاد میکنم یکم بیشتر درباره موضوع تازه (یا موضوع قبلی) فکر کنید؛ مثلا چندتا از موضوعات تاپ رو در پایگاه های علمی معتبر سرچ کنید ببینید در سه سال اخیر چندتا مقاله تو اون زمینه چاپ شده؛ نتایجی که من از ieeexplore.ieee.org در بازه ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ گرفتم:
bioinformatic = 8480،
(یکی از زیر شاخه های خاص بیواینفورماتیک) biomedicine = 1980،
cloud computing = 10571،
social network = 9441،
sensor network = 32050،
text mining = 1760 (در سال ۲۰۱۲-۲۰۱۳ فقط حدود ۶۰۰ مقاله با موضوع متن کاوی وجود داره درحالیکه مثلا موضوع کلاد در همین بازه بیش از ۵۰۰۰ مقاله چاپ شده داره)
نتیجه تقریبی (که ممکنه اشتباه باشه) اینه که انتخاب موضوع متن کاوی ریسک بیشتری داره؛