happy07 (امیدوارم به خدا :)) پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۲ December 2024 , 06:34 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای happy07با هزار تومن میشه چیکار کرد؟به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-) لینک زیر و پرداخت آنلاین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نظرهای کاربران
|
|
happy07 (26 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۲ ب.ظ) |
|
چند تا از دستخط هام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
happy07 (24 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۶ ب.ظ) |
|
خدایاجان سلام! رسیدیم به هفته آخر سال ۹۳، اول و آخر نداره ما همیشه محتاج لطف و محبت و همراهی و فضل تو هستیم! خدای جان! تو بندهی خوب زیاد داری ولی ما قطعا و قطعا تنها تو رو داریم، پس هم حسابی مواظب خودت باش و هم حسابی هوای ما رو داشته باش که ما هر که باشیم و در هر جایگاهی که باشیم باز هم چشم امیدمون تنها و تنها به سمت ذات اقدس خودته و خدا نکنه به هیچ سمت دیگهای باشه.... رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار کار ملک است آنکه تدبیر و تامل بایدش تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافری است رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش حافظ |
|
happy07 (22 اسفند ۱۳۹۳ در ۰۸:۳۴ ب.ظ) |
|
برگرفته از: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
happy07 (09 اسفند ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۳ ب.ظ) |
|
گفتم: «بدوم تا تو همه فاصلهها را» تا زودتر از واقعه گویم گلهها را چون آینه پیش تو نشستم که ببینی در من اثر سخت ترین زلزلهها را پر نقش تر از فرش دلم بافتهای نیست از بس که گره زد به گره حوصلهها را ما تلخی نه گفتنمان را که چشیدیم وقت است بنوشیم از این پس بلهها را بگذار ببینیم بر این جغد نشسته یک بار دگر پر زدن چلچله ها را یک بار هم ای عشق من از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئلهها را... استاد محمد علی بهمنی |
|
happy07 (30 بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۷ ق.ظ) |
|
زندگی را نخواهیم فهمید اگر دیگر آرزو کردن و رویا دیدن را از یاد ببریم و جرات زندگی بهتر داشتن را لب تاقچه به فراموشی بسپاریم فقط به خاطر اینکه در گذشته یک یاچند تا از آرزوهایمان اجابت نشدند که حتما حکمتی در اجابت نشدن آنها بوده است... پروردگارا! لبخند خود را از ما مگیر! خانهی ما تاریک است... ...Smile, Smile, Smile, Be happy, Be happy, Be happy, laugh and haugh and laugh again |
|
happy07 (28 بهمن ۱۳۹۳ در ۰۸:۰۱ ب.ظ) |
|
.All of our dreams can come true, if we have the courage to pursue them | |
happy07 (24 بهمن ۱۳۹۳ در ۰۹:۴۱ ب.ظ) |
|
if you believe in it, fight for it | |
happy07 (23 بهمن ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۱ ب.ظ) |
|
.Stop hating yourself for everything you aren't ...Start loving yourself for everything you are |
|
happy07 (20 بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۰ ق.ظ) |
|
:In life, you will meet two kind of people .ones who build you up, and ones who tear you down .In the end, you'll thank them both |
|
happy07 (10 آذر ۱۳۹۳ در ۰۷:۲۹ ق.ظ) |
|
امام صادق علیه السلام: دعا کنید و نگویید کار از کار گذشته است آنچه مقدر شده همان میشود، زیرا نزد خداوند منزلت و مقامی هست که جز با درخواست و دعا نمیتوان بدان رسید. اگر بندهای دهانش را ببندد و درخواست نکند، چیزی به او داده نمیشود، پس دعا کنید تا به شما داده شود. هیچ دری نیست که کوبیده شود مگر آنکه امید است تا بلاخره باز گردد. الکافی ج ۲ ص ۴۶۷ پس برای امروز و هر روزمون و برای همهمون یه ذره بیشتر "شجاعت" آرزو میکنم، چیزی که امروز و هر روز بیشتر هلمون بده سمت دنبال کردن آرزوهامون... follow your dreams روز شجاعی داشته باشید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |