Pure Liveliness (داره مانشتی ها رو بالا می بره) میزان هدیه: ۵۰۰۱ تومان پاسخ درست: ۸۷ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۲ November 2024 , 11:55 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Pure Livelinessوَه که جدا نمی شود، نقش تــو از خیال من |
نظرهای کاربران
|
|
Pure Liveliness (07 اسفند ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۳ ب.ظ) |
|
گــــــودبای مانشت جان!… ۷ اسفند ۹۵ never have I dealt with" anything more difficult than my own soul." |
|
Pure Liveliness (07 اسفند ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۹ ب.ظ) |
|
مگیـــر آیـــنه پیــشِ زِ خویش بیــــزاران |
|
RangiRangi (30 بهمن ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۳ ق.ظ) |
|
Pure Liveliness, چی شده؟ (لحن و قیافه فامیل دور رو هم تجسم کن ) شما خودت خوبی .. تنها دوست این روزهای من :* :* |
|
Pure Liveliness (13 بهمن ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۷ ب.ظ) |
|
ابوالحسن خرقانی را پرسیدند که: تو را از مرگ خوفی هست؟ گفت: مرده را خوف مرگ نبود. تذکره الولیاء |
|
Behnam (۰۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۴ ب.ظ) |
|
پیش تو بسی از همه کس خوارترم من زان روی که از جمله گرفتارترم من |
|
diligent (19 آبان ۱۳۹۵ در ۰۸:۵۶ ب.ظ) |
|
من دیگه گفتم خودش هر چقدر خواست بده، دیگه حوصله پرس و جو ندارم | |
diligent (19 آبان ۱۳۹۵ در ۰۴:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام. ممنون.این سایتو پیدا کرده بودم. دوستم یه چند صفحه اسکرین شات از یه متن برام فرستاد ک برای دوستش تایپ کنم. منم اونا رو توی همین سایت فرستادم که قیمت بگیرم. خیلی پایین زده ) ۲۵ صفحه ست حدودا. زد ۱۹ تومن O_O نمیدونم چ جوری حساب کرده ک اینقد شده. متن چند تا از صفحه ها تاره، خوندنش مشکله. | |
diligent (14 آبان ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۱ ق.ظ) |
|
ممنون از محبتت عزیزم :*:* خوشحالم کردی | |
stateless (16 شهریور ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۲ ق.ظ) |
|
خیلی ممنون بابت تبریک تولد و اعتبار. شرمنده کردید. فکر کنم اعتبارهایی که شما بهم دادید باعث شد از دو ستاره برسم به سه ستاره. مرسی. | |
diligent (15 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۵:۳۸ ب.ظ) |
|
عه شما هم مدیر شدی؟ تبریک | |
Behnam (۲۶ تیر ۱۳۹۵ در ۰۶:۳۰ ب.ظ) |
|
تشکرات بابت تبریکجات | |
Behnam (۲۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۵:۵۵ ق.ظ) |
|
بخت این نکند با من کان شاخ صنوبر را بنشینم و بنشانم گل بر سرش افشانم |
|
diligent (10 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۸ ب.ظ) |
|
همه رو میشناسه پیور جان . دعا کن واسش عزیزم. مرسی . |
|
diligent (10 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۵ ب.ظ) |
|
سلامت باشی عزیزم :. میگم بهش حتما :* | |
diligent (10 خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۹ ق.ظ) |
|
سلام پیور جان. ممنونم شما خوبی؟؟ دیروز پیام دادم بهش، حالش خوبه شکر خدا. مرسی از احوالپرسیت |
|
RangiRangi (24 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۸:۳۹ ب.ظ) |
|
pure liveliness, خدا از دهنت بشنوه. من که آرزومه شریفی بشم و با شما همکلاسی و هم دانشگاهی بشم ^^ یه چی بگم در مورد درصدها بخند. از کانال ارشد کلیدها رو برداشتم نگو کلید آی تی بود. نشستم حساب کردم دیدم ماشالا همه درصد ها ده و نه و بهترینش زبان بود که سی شد : ))))) بعد از اینکه قشنگ داغون شدم فهمیدم اشتباه تصحیحش کردم. دیگه جرئت ندارم حساب کنم چند درصد شده و در چه حدیم. فقط وحشتناک میترسم و حس خوبی ندارم. چه خوبه که احساست رو بهم گفتی اقلا یکم حالم بهتر بشه تو این اوضاع و احوال. منم دقیقا مثل تو رتبه خوب میخوام که دانشگاه خوب قبول بشم. تو که مطمئنم قبولی ..بزنم به تخته زبان رو هم ترکوندی:دی دیگه زبان اولین درس بود و این رو که خوب بزنی بقیه هم در همین حد عالی و محشره. جالب اینه احساس منم در مورد تو مطمئنه که شریفی هستی ^^ چشات بی بلا.:* من قبول بشم چشم شکلات و بستنی شکلاتی شما محفوظ. مرسی عزیزم. تو هم موفق باشی :* |
|
Aurora (13 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۸:۱۷ ب.ظ) |
|
pure liveliness, ممنون انشالله که موفق باشی تو آزمونت |
|
Aurora (11 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۰ ب.ظ) |
|
pure liveliness, سلام حذف نه نمیشه. میشه بن شد مثل پوونه برای همیشه. بهم بگید موقت یا همیشگی و اینکه اگر موقت باشه تا کی. |
|
x86 (11 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۴:۲۵ ب.ظ) |
|
pure liveliness, سلام بله امکان پذیر هست و به صورت موقت |
|
Pure Liveliness (07 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۷ ق.ظ) |
|
همه هیچند اگر یار موافق باشد! | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |